Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 12:59:50
|
|
|
|
Anonimen
|
Ti svetujem, da najprej naredi test. Če nastanejo kakšne posledice telo samo sporoči in posledica je splav.
|
|
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 13:26:51
|
|
|
|
Zofy
|
Mislim, da se nimaš kaj sekirat. Poznam dosti punc, ki niso vedle, da so noseče in so žurale in žurale, pa tudi kakega skadile, pa je bilo pol vse ok, čeprav so izvedle, da so noseče, ko so bile šele v 8 tednu. Naredi test in če je začni z zdravim življenjem brez nepotrebnih zdravil oz. tablet.
|
|
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 13:40:40
|
|
|
|
L & L
|
Zdej ne vem glede tablet, najbrš ni najboljš, sam jest sem si šla zobe slikat, čeprau sem bla noseča, sam vedla nisem . Mali je pa vseeno zdrav. LP
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 13:55:14
|
|
|
|
orhideja75
|
po mojem, če gre samo za taka zdravila se ti ni treba nič bati. bi bilo huje, če bi bili kakšni antibiotiki. sicer pa najbolje, da vprašaš svojo G.
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 14:37:39
|
|
|
|
srki
|
Tudi aspirin je škodljiv, samo ne vem, glede na to, da si ga vzela pred 14 dnevi možno, da sploh ne bo nič vplivalo. Jaz bi šla na tvojem mestu delat test, potem pa seveda kontaktirala G.
|
|
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 20:21:32
|
|
|
|
živa
|
Če karkoli škodi otroku v tako zgodnji nosečnosti, pride do splava. Tako meni Pušenjak, če te kaj potolaži. Lp, živa
|
|
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 6.7.2007 20:26:32
|
|
|
|
eya
|
Lekadol lahko ješ tudi v nosečnosti, aspirina sicer ne, ampak 2 tabletki ne bosta naredili neke škode. Za aktiva bronz sicer ne vem, a ne verjamem, da bi imele rako zelo škodljiv vpliv, saj delujejo na kožo, a ne...
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 8.7.2007 0:44:35
|
|
|
|
Srčekgirll
|
Bolje bo treba navodila prebrat. Glede aktiva bronz ti lahko povem da meni nič ni pomagalo in me je sonce oreng in hitreje opeklo. Pa če se prou spomnm v navodilih piše da med nosečnostjo ni dobr jemat kr se lahko otrok bolj temne polti rodi al neki tazga... To je pač z moje strani!
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 9.7.2007 10:56:09
|
|
|
|
kitka1
|
Kar se tiče analgetikov... To so v vsakem pogledu blagi analgetiki in 2 aspirinčka ne moreta škoditi (razen, če postane to praksa). Kar se tiče tablet za kožo... Preberi navodila, čeprav gre verjetno za izvlečke kakšnih rastlin, mogoče kakšen vitaminček, kar po vsej verjetnosti ne škodi. LAhko pa vprašaš tudi v lekarni.
|
|
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 9.7.2007 12:23:37
|
|
|
|
girly
|
najbolje bi blo, da najprej narediš test in prepričaš ali si sploh in šele če si, se začneš ukvarjat s temi vprašanji. saicer pa teh par tabletk verjetno ne škodi pretirano zarodku, vendar pa preden narediš karkoli drugega, naredi test, potem pa se posvetuj z svojim g, če je vse ok. srečno! girly
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 9.7.2007 13:29:46
|
|
|
|
Anonimen
|
najprej vsem skupaj hvala za nasvete. naredila sem test. najprej v petek, ker nisem zdržala in potem še danes in obakrat je bil test negativen. upam, da je tale CB res 99% točen. mogoče je sedaj že psihično, da je ni...menstr... tako, da počakam še par dni in potem pokličem G, kaj bi to lahko bilo.
|
|
|
|
RE: ali so lahko kakšne posledice 11.7.2007 9:28:37
|
|
|
|
Anonimen
|
danes dobila M.... Tako, da ni več nobenih skrbi. Zdej mormo pa res bolj pazit.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Ime za fantka...Lubici... k priimku Skol?ADAM (
17%)
LUKAS (
14%)
DAVID (
29%)
KRIS (
7%)
ERIK (
24%)
RUBEN (
8%)
Število vseh glasov: 465Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!