Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 12:57:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 12:58:22
|
|
|
|
zmajaz
|
Ne - za 4-člansko družino je cenzus 521 evrov za CELOTNO družino, ne na druž. člana, tako da KREPKO presegate.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 4.1.2010 13:00:44 >
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:01:34
|
|
|
|
zelda35
|
Hvala, sem potem jaz vseeno imela prav...je moj trdil, da sem zmešana da se gre na družinskega člana in ne na celo družino
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:04:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zelda35 je moj trdil, da sem zmešana Saj jaz pa trdim, da je zmešan tisti, ki je postavil takšen cenzus.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:05:24
|
|
|
|
zmajaz
|
Po njegovi logiki bi bila potem do DSP upravičena družina z več kot 2000 evrov mesečnih dohodkov.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:06:47
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: zelda35 je moj trdil, da sem zmešana Saj jaz pa trdim, da je zmešan tisti, ki je postavil takšen cenzus. Se popolnoma strinajm s Kerenso. S polno ritjo je najlažje odločat, s koliko se da preživet, ane?
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:06:53
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj jaz pa trdim, da je zmešan tisti, ki je postavil takšen cenzus. To se pa tudi jaz strinjam - kako naj 4-članska družina preživi s 500 evri, si niti v sanjah ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:48:49
|
|
|
|
itata
|
joj sam res... kako je to sploh možno mi ni ne gre v glavo. pa sem gledala zdej te prispevke o delavcih v muri in gorenju pa zakonca oba na minimalcu pa dva otroka... mi ni jasno.
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:51:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz kako naj 4-članska družina preživi s 500 evri, si niti v sanjah ne predstavljam. Načeloma brez problema, če nimajo: - kredita za stanovanje/hišo - najemnine za stanovanje/hišo - avtomobila - leasingov ali trajnikov in če imajo: - najvišji otroški dodatek - pomoči RK in Karitasa - dobrodušne sorodnike in - dobre živce.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:57:49
|
|
|
|
Korina1
|
No Kerensa da se tudi brez sorodnikov in z avtom. Dobre živce pa res morš imet
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:59:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zdaj z avtom ne bo šlo več tako (lahko), kakor prej, glede na to, da berem, da so registracije, gume in podobno na trajnike, katerih pa menda ne dajejo več.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 16:04:54
|
|
|
|
Korina1
|
Ja se bo treba malo pozanimat kako je s tem. Ker neka omejitev je bila tudi že prej, samo ne vem kakšna. Lahko da je bil prej znesek 300€ po novem pa 400€
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 16:06:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz sploh nič ne vem o kakšni omejitvi. Lansko leto (lažem - oktobra 2008) sta Zavarovalnica Triglav in Nova KBM odobrili trajnik mojemu starejšemu sinu, na osnovnošolski TRR, brez rednih prihodkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?