Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 12:57:36
|
|
|
|
Kerensa*
|
Ne.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 12:58:22
|
|
|
|
zmajaz
|
Ne - za 4-člansko družino je cenzus 521 evrov za CELOTNO družino, ne na druž. člana, tako da KREPKO presegate.
< Sporočilo je popravil zmajaz -- 4.1.2010 13:00:44 >
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:01:34
|
|
|
|
zelda35
|
Hvala, sem potem jaz vseeno imela prav...je moj trdil, da sem zmešana da se gre na družinskega člana in ne na celo družino
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:04:19
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zelda35 je moj trdil, da sem zmešana Saj jaz pa trdim, da je zmešan tisti, ki je postavil takšen cenzus.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:05:24
|
|
|
|
zmajaz
|
Po njegovi logiki bi bila potem do DSP upravičena družina z več kot 2000 evrov mesečnih dohodkov.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:06:47
|
|
|
|
Klemy82
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* IZVIRNO SPOROČILO: zelda35 je moj trdil, da sem zmešana Saj jaz pa trdim, da je zmešan tisti, ki je postavil takšen cenzus. Se popolnoma strinajm s Kerenso. S polno ritjo je najlažje odločat, s koliko se da preživet, ane?
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 13:06:53
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa* Saj jaz pa trdim, da je zmešan tisti, ki je postavil takšen cenzus. To se pa tudi jaz strinjam - kako naj 4-članska družina preživi s 500 evri, si niti v sanjah ne predstavljam.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:48:49
|
|
|
|
itata
|
joj sam res... kako je to sploh možno mi ni ne gre v glavo. pa sem gledala zdej te prispevke o delavcih v muri in gorenju pa zakonca oba na minimalcu pa dva otroka... mi ni jasno.
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:51:11
|
|
|
|
Kerensa*
|
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz kako naj 4-članska družina preživi s 500 evri, si niti v sanjah ne predstavljam. Načeloma brez problema, če nimajo: - kredita za stanovanje/hišo - najemnine za stanovanje/hišo - avtomobila - leasingov ali trajnikov in če imajo: - najvišji otroški dodatek - pomoči RK in Karitasa - dobrodušne sorodnike in - dobre živce.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:57:49
|
|
|
|
Korina1
|
No Kerensa da se tudi brez sorodnikov in z avtom. Dobre živce pa res morš imet
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 15:59:18
|
|
|
|
Kerensa*
|
Zdaj z avtom ne bo šlo več tako (lahko), kakor prej, glede na to, da berem, da so registracije, gume in podobno na trajnike, katerih pa menda ne dajejo več.
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 16:04:54
|
|
|
|
Korina1
|
Ja se bo treba malo pozanimat kako je s tem. Ker neka omejitev je bila tudi že prej, samo ne vem kakšna. Lahko da je bil prej znesek 300€ po novem pa 400€
|
|
|
|
RE: ali smo upravičeni za dodelitev denarne... 4.1.2010 16:06:42
|
|
|
|
Kerensa*
|
Jaz sploh nič ne vem o kakšni omejitvi. Lansko leto (lažem - oktobra 2008) sta Zavarovalnica Triglav in Nova KBM odobrili trajnik mojemu starejšemu sinu, na osnovnošolski TRR, brez rednih prihodkov.
|
|
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.