|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 9:00:17   
Maya 80
Pozdravljene

Zopet rabim nasvet oziroma mnenje tistih, ki o tem kaj vedo.8)

Namreč; rok imam 11. maja, imam pa že par dni močen bel izcedek na hlačkah, zelo otekam v noge, krče čisto spodaj, kot bi se ena mišica krčila. Sicer pa nobenih posebnih bolečin ali kaj takega. Ko pa se vozim v avtu ali zvečer, imam občutek, kot da bom čez pol ure rodila.

Kaj menite?:zmeden2:

Hvala vsem za mnenja in lepo nosečnost oz. porod.
Maja
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 10:02:17   
Anonimen
To se je pri meni vleklo cel zadnji mesec, rodila pa sem 4 dni čez rok. Pa še to ne s svojimi popadki.;)

(odgovor članu Maya 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 11:02:37   
Anonimen
Ja, verjetno bo treba še kar počakati. Normalni občutki za zadnji mesec.

(odgovor članu Maya 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 11:08:32   
LENČKA
Meni se to dogaja že od 4.4.,PDP imam pa jutri. Pa nič ne kaže da bo kaj. Moja G. je sicer že prejšnji teden zagnala paniko ker je bil otroček na CTG tako zelo miren in me je poslala na amnio. Pa so me že dvakrat domov poslal. Izcedek je bil ves čas prozoren zadnjih par dni pa že rahlo krvavkast. Od pravih popadkov pa nič. Trebuh mi kar naprej otrdeva,noge obupno otekajo. Mal sem upala na današnjo luno pa kaže da nič ne bo od tega. V glavnem mal bo za počakat. Uživaj še ta zadnji mesec in naj ti čimhitreje mine!

Lenčka,39t6dni

(odgovor članu Maya 80)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 11:09:42   
Anonimen
Ej, do lune je še ena ura, morda pa bo kaj ;)

(odgovor članu Maya 80)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 11:16:05   
Gina
Pri meni je bilo enako kot pri Blacky. Predviden rok poroda sem imela 10.05., rodila sem 15.05., tudi sprožen porod. Zatečena pa tako, da rok nisem več čutila, pa bolelo in tiščalo me je tudi vse. Pa enako kot ti, sem že pred prvomajskimi čakala, kdaj bo konec tega groznega obdobja, pa sem bila zihr, da bo za prvomajske kaj. Ampak malemu se ni nič mudilo. Upam, da bo pri tebi šlo kaj hitreje.

(odgovor članu Maya 80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 11:40:27   
taya
Tudi pri meni je bilo na koncu (zadnji mesec ali pa še več isto).
Gležnje sem imela od oteklin že čisto modre, krče v nogah in lažne popadke non-stop :hudicek:
Rodila pa sem 3 dni pred rokom (12.aprila).

Tudi pri vožnji z avtom je bilo enako.

Kar potrpi, vse to je čisto normalno, čeprav vem, da že komaj čakaš :duda:

:rozica::rozica:

(odgovor članu Maya 80)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali sem že na koncu?
24.4.2005 12:09:32   
Pupica
Meni je voda en dan pred porodom po kapljicah odtekala cel dan. Pa je bilo to zelo malo, komaj opazen flekec na hlačkah, tako damislim da s tvojim izcedkom ni nič povezave z plodovnico.
Če te vseeno skrbi se v Sanolaborju dobijo testiči(3 kos v kompletu), ki ti pokažejo ali je plodovnica.
Jaz sme sicer rodila 3 tedne prezgodaj, samo mislim, da to kar vpisuješ ti opisuje kar 90% :nosecka: tik pred rokom:)-:)-
Tako da mislim, da bo treba še kar malo počakati9nebesa

(odgovor članu Maya 80)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

darila
Michonne RR

Kdaj kupite darila za decembrska obdarovanja?

Zadnji trenutek (25%)

Decembra (50%)

Novembra (6%)

Čez celo leto (6%)

Jih ne kupujem (12%)

Število vseh glasov: 16

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!