|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami?
17.8.2006 20:45:09   
Anonimen
Meni je mož danes rekel dve grdi user posted image user posted image  in sem kar malo user posted image .

Ena je bila **** OFF

Druga pa ****.

Zdaj sva tiho. On gleda TV, jaz na RR. Sem pa prav na listek zapisala ti dve lepi besedi in rekla, da sem jih zapisala zato, da ju ne bom prehitro pozabila. Vsake toliko časa mi prijavi kakšno lepo user posted image .

Kako je pa pri vas?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali se kdaj zmerjate z grdimi besedami?
17.8.2006 20:46:33   
Anonimen
Nikoli nikomur ne povem nobene grde besede.Pa naj je to partner ali pa kdo drug

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
17.8.2006 20:49:09   
Marogica
Ne, se ne zmerjava z grdimi besedami, jaz mojemu možu še "stari" ne rečem, ker se mi ne zdi primerna(pa čeprav je staruser posted image ). Kadar sem jezna, da izgledam, kot kašna parna lokomotiva, mu rečem, naj mi raje gre izpred oči za nekaj časa.

Ne vem, meni se je to vedno zdel znak nespoštovanja, kako z nekom komuniciramo in sem spadajo tudi grde besede oz zmerjanje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.8.2006 20:52:34   
Anonimen
Jaz pa moram priznat da ko se fuuulll razjezim mi več krat z ust zleti grda beseda in to za moža ,on pa meni nazaj.In zdaj ko vas berem sem se malo zamislila HVALA

(odgovor članu Marogica)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
17.8.2006 20:54:04   
Anonimen
Na koncu prejšnje zveze sem znala znoret, ker je res bilo nevzdržno. S sedanjim partnerjem pa imava tak odnos, da niti pomislim ne na to. Če bi pa mu rekla kaj grdega pa vem, da bi ga zelo prizadelo. Enostavno se preveč spoštujeva, da bi se spustila na tak nivo!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.8.2006 20:59:47   
šnucika
Ne,ker nimam te navade,da bi se kregala z bližnjimi in jih kam pošiljala....vedno je neka meja spoštovanja,če imaš nekoga rad.In tudi jaz nisem še bila deležna kakšne žaljivke.

Če pa pride do konfliktov z nekom,ki ni ravno na nivoju in prvi mene nekam pošlje...ooo,potem pa ja!Naprimer našo sosedo pred nekaj tedni....v pizuser posted image  mateuser posted image  sem jo poslala,ko je ona začela,pa vse kar je ona meni servirala je dobila nazaj...mi je pač film počil.....user posted image sicer pa se baba itak spravlja na vsakega,ki se približa njeni hiši....zadnje čase najraje na novo sosedo,tako,da imamo mi malo miruser posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2006 21:01:07   
Anonimen
Vse skupaj se je prav čudno začelo. Bila sva v avtu in bil je slabe volje. Brez pravega razloga. Pa sem ga vprašala, zakaj je slabe volje. Tišina. Pa se peljeva skozi naselje in ga opazim, kako je vrgel pogled nad tremi deklinami in sem takoj pripomnila AHAAA. Potem je pa znorel in mi rekel **** OFF. Počutil se je tako užaljenega, da mi je moral reči to. In to samo zato, ker sem ga špiknila ob ogledovanju treh deklin. Čez kake pol ure sem pokasirala pa še eno: ****. Pa se niti spomnim ne točno, zakaj.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
17.8.2006 21:11:05   
Anonimen
očitno ima slab dan user posted image
Midva nikoli ne uprabljava grdih besed. Edino, kdaj pa kdaj, ko recimo moj mož kaj "pametnega" naredi rečem ( v šali), da je piček user posted image

Kar se pa gledanja deklin tiče...jaz mu ponavad sama povem, da je kje kaka dobra, ker on to sploh ne opazi user posted image  Al pa noče, da jaz vidim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
17.8.2006 21:16:00   
Anonimen
Pa ni bilo prvič. Vsake toliko časa uporabi kakšno tako. Npr. če sva na kavču in gleda TV. Jaz pridem zraven in mu hočem dat ljubčka. Pa me včasih kar odrine in reče **** OFF. In to samo zato, ker je TV bolj zanimiv kot jaz.

Boli me. Sama mu nikoli ne rečem kaj takega. Spremeniti ga pa ne morem.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   [Brisano sporočilo]
17.8.2006 21:17:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
17.8.2006 21:19:33   
Anonimen
Mene pa moj v prepiru pogosto zmerja. Sem bila že od proklete prasice, do prekleto budalo blesavo, **** ...Ma, vse živo.
Pa mu pol vedno oprostim, ker drugače ne zna.
Tud udaril me je že večkrat.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.8.2006 21:23:49   
Anonimen
Mogoče smo ženske, ki preveč ljubimo.

Anonimna, ki je začela to temo

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
17.8.2006 21:24:37   
Marogica
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Mene pa moj v prepiru pogosto zmerja. Sem bila že od proklete prasice, do prekleto budalo blesavo, **** ...Ma, vse živo.

Joj, joj...... Jaz bi potemtakem razumela, da si vse to, kar je naštel, če mu vse oprostiš. Saj s tem mu daš ja priznanje. O tem, da te je udaril, pa sploh ne bi.........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.8.2006 21:28:04   
Mateja82
Ne nikol se ne zmerjava,vem da bi mi ful zameru ko bi mu kaj takega rekla jaz pa v obratnem primeru njemu.
To se mi zdi zelo grdo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   [Brisano sporočilo]
17.8.2006 21:29:07   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
17.8.2006 21:37:59   
KIRA
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI

Ej, to pa je že druga zgodba.
Takšne besede, kaj šele dejanja, se ne oproščajo kar tako!!!

jaz pa ne vem, če me ne bi taka beseda bolj bolela kot udarec. ampak moj ve, da z mano ni heca in kaj takega ne počne. ne eno ne drugo. ker pol ve, kaj bo sledilo - sem pač konsekventna in bi ga postavila pred vrata. ljubezen gor ali dol. z mano noben ne bo tako delal.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 16
17.8.2006 21:41:37   
Anonimen
Ne prideva dlje od bumbarja, vosla, limone in rogovile.

(odgovor članu KIRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
17.8.2006 21:54:25   
soncece24

Pa sem mislila, da se midva burno prepirava user posted image user posted image user posted image Mene bi kap, da mi kaj takega reče. Ko se prepirava, sva kr glasna, ampak zmerjava se pa s takimi res ne, da bi me pa udaril pa si niti ne predstavljam... Ene pa mate prag samospoštovanja na nuli. Pri nama kak butl pa to že pade, samo do zloženk v zgornjem stilu pa res še (na srečo) nisva prišla.

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
17.8.2006 21:57:26   
Marogica

Mogoče smo ženske, ki preveč ljubimo.

Anonimna, ki je začela to temo

To ste najbrž res. Ste se kdaj vprašale KOGA tako močno ljubite in ZAKAJ?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.8.2006 22:00:49   
Mala koala
Ne, na kraj pamet mi ne pade, da bi ga obkladala z žaljivkami. Verjetno ga tudi ne bi prav dolgo, kontra pa velja enako. Ne predstavljam si, da bi nekomu, ki ga imam rada rekla budalo blesavo. Pa da bi si delila posteljo s kurbo pa idiotom pa ne vem kaj še vse mi tudi nekako ni. Hm?

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 20
17.8.2006 22:14:11   
Anonimen
Nikoli se ne obkladava z žaljivkami. Pa če se še tako kregava.
Niti pod razno pa ne bi tolerirala udarcev - lepo bi ga ven vrgla, pa naj potem v steno bloka nabijauser posted image ... Al pa sebe po glaviuser posted image ...
Pa dejte, punce, mejte mal samospoštovanja, nouser posted image ... Kaj pa otroci? Poslušajo in gledajo vse to?user posted image ...

(odgovor članu Mala koala)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
17.8.2006 22:17:56   
Anonimen
No glih tko hudo ni, ampak jaz sem včasih tista, ki preburno reagira...
Ampak se znam potem tudi opravičitiuser posted image čeprov vem da za to ni opravičila, pa vseen.....
Kadar ljubim, ljubim strastno kadar se prepiram se prepiram strastno...je ga

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
17.8.2006 22:22:15   
sazi
Mi na kraj pameti ne pade - povem tisti, kar si misim in če bi morala mojemu dragemu reči idiot, si ne predstavljam, da bi splloh še bila z njim. Enako pričakujem od drugih - ne more me nekdo med prepirom nekam pošiljati in mi reči, da ni resno mislil - da lahko kaj takega prijavi, mora vsaj malo razmišljati v tej smeri.
Moj bivši me je pa med prepiri oblagal z vsemogočim - zato pa tudi je bivši - vsaka beseda me je zelo prizadela in še sedaj se jih živo spominjam.

(odgovor članu Mala koala)
Neposredna povezava do sporočila: 23
17.8.2006 22:25:59   
Anonimen
Ne. Zelo dosledno ne.
Imam raje ljudi kot živali, zato živali pustim pri miru user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 24
17.8.2006 22:35:10   
tanja75
Grde besede niso v moji navadi, moram biti že fajn jezna, kar pa je na srečo redko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Barvanje las

Kako pogosto si barvate lase?

2x na mesec (3%)

1x na mesec (15%)

1x na 2-3 mesece (40%)

1x na 3-6 mesecev (17%)

manj pogosto (24%)

Število vseh glasov: 287

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!