ronja
|
ma kaki zmešana! Če bi moj izrazil tako željo, bi mu jo tudi brez pomisleka izpolnila. Saj zato smo tu, da si izpolnjujemo svoje skrite fantazije. In da si zaupata. Po moje se nimaš česa bat. Če te je povabil s sabo, mu je bila pač to ena fantazija in če tebi ni bilo mučno, kaj bi bilo narobe? če pa kaj želim za nekoga, ki ga mam najrajši na svetu, je pa to to, da je na splošno srečen in noro zadovolj(e)n v spolnosti! Dokler se vajine fantazije zelo ne razhajajo (da bi si en želel zelo grob seks, recimo, drugi pa ne ali kake bolj nenavadne variante), se mi zdi vse, kar je obema ok, sprejemljivo. Jaz bi se rada naučila tega, hehe:), ampak samo zanj... (Se mi nekak zdi, da bi mu v intimi najine sobe znalo bit všeč, hehe ) Samo ker ne bi rada delala v takem baru, ne vem, kako bi se tega lahko naučila, sem že enkrat gledala po netu, če je kje kaka stran, kjer bi bili napotki, pa nisem nič pametnega našla Saj vem, vaja pa to, ampak lažje je, če veš, na kaj moraš pazit, kot pri vsakem plesu, samo da se za tega ne moreš vpisat v šolo
|