|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali potrebujem
12.11.2004 14:00:14   
Anonimen
caw!:sloncek:
danes sem malo premisljevala o NS:zmeden2: , ki jo imam v sredo...in me zanima ali potrebujem kaj zraven(npr. materinsko knjizico)? Sej to ni problem:ups:, pač rada bi prej vedela, ker imam materinsko knjizico pri g, ker se nisem dobila izvidov urina nazaj:( in morem it se po njo ce jo potrebujem.
Kaj bom izvide dobila isti dan?:zmeden:
Ali ti vse lepo razlozijo(mislim tako da navadni smrtniki tudi razumemo?)?;)
ČAW BAW:metulj:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali potrebujem
12.11.2004 14:09:03   
maya1
samo materinsko knjižico in zdravstveno izkaznico rabiš, nič drugega. aja, pa svojega dragega s sabo vzemi.
lp
maya1
:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali potrebujem
12.11.2004 14:13:55   
Anonimen
aham, torej jo rabim.hvala da si povedala, jaz bi sla ze brez nje tja:zmeden:
Dragega pa nemorem doma pozabit:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali potrebujem
12.11.2004 14:28:30   
Anonimen
Koliko in kako ti pove, je pa verjetno odvisno od zdravnika. Meni jo NS delal en tako prijazen zdravnik, dr. Handžar, in mi je vse sam od sebe razložil, sploh ni bilo treba nič vprašati. Povedal mi je npr., koiko ima dolgo maternično ustje in kolikšno je povprečje, pa koliko je dolga tista vratna svetlino, ki jo merijo, in kakšna je meja od do, do koder naj bi bila. Pa srčka mi je pokazal in dal na zvočnik. Sem bila čisto hepi, čeprav se prej sploh nisem še čisto zavedala, da sem noseča. Upam, da boš tudi ti naletela na kakšnega takšnega zdravnika. Ti znajo tako zelo polepšati celo nosečnost.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali potrebujem
12.11.2004 14:36:42   
Lenny
Nama je dr. Japelj v Mb bolnici tako lepo vse razložil, da sva bila z :love: čisto v nebesih. Baje sva imela srečo, da sva naletela ravno na njega.
Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali potrebujem
13.11.2004 8:47:09   
deily
Jaz materinske nisem rabila, ker sem jo imela nekje pri G., ker sem čakala na izvide( tako kot ti ), pa mi je vseeno naredila NS, le izrečunala mi ni tveganja, ker je bil otrok že prevelik, tako da sedaj grem na trihormonski test (bila naj bi :nosecka: 15 tednov).
Vso srečo, pa nič se ne sekiraj

Deily in :duda:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?