|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali obstaja....
30.1.2006 11:19:51   
Mala Vita
...kakšna dobra maskara?user posted image Men se zdi vse skupaj en "klump"...Ali pa nisem izprobala ta prave.
Ali prisegate na katero?

LP
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali obstaja....
30.1.2006 11:21:23   
*maja
Ja na najcenejšo Niveino maskaro prisegam že kakšno leto in je zakon. Stane pa okoli 1000 SIT.

(odgovor članu Mala Vita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.1.2006 11:23:05   
dory
Jst prisegam na shiseido :)

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.1.2006 11:38:05   
pikica123
Moja sestra je zadnč kupila tanovo od Loreala, pa jo ful hvali. Tud jst sm jo probala in mi je ful všeč.
Stane pa okrog 2000-2500sit.

Lp

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.1.2006 11:54:41   
muki1
Jaz sem sprobala, ker si je mama kupila tisto novo, na kateri ona punca dela veter s trepalnicami, pa sploh ni slaba. Če izvzameš da punca na reklami nosi umetne trepalnice user posted image .

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu pikica123)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.1.2006 12:40:45   
tascha
Meni so dobre od Jade.user posted image Sedaj pa sem vzela  maximpact od Nivee in je tudi OK.user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.1.2006 12:43:10   
Anonimen
ne vem kaj je zate dobra  maskara. js mam trenutno eno od firme essence - rodaja miller in je pocen k 100 hudičov - 600 sit al kok če ni še manj in se meni osebno zdi ok. fajn zgosti in podaljša.

(odgovor članu tascha)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
30.1.2006 12:44:05   
petraz
Meni je najboljša od Loreala, ta nova. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 8
30.1.2006 12:48:52   
Anonimen
Meni se cist vsaka maskara spacka po trepalnicah, imam zelo goste in dolge. Ustreza mi edino Orlane (ne vem, ce se tako napise, se pa izgovori orlan), je pa precej draga, mislim da okoli 4 jurje.

(odgovor članu petraz)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
30.1.2006 13:54:55   
urška
helena rubenstein, ampak ni prav poceni....je že dolgo kar sem jo nazadnje imela....še ko sem bila sama in sem lahko za take stvari metala denar stran..,

aja pa od body shopa, samo je pri nas na žalost ne moreš dobit...user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.1.2006 19:09:22   
Mariposa
L'oreal Double extensionuser posted image

Ko tonemo, je najbolje, da potonemo prav do dna,
saj se lažje odrinemo kvišku, če se najprej dotaknemo tal.

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.1.2006 7:12:24   
NATAŠI
meni je pa full dobra ena od milerja (ne spomnim se kako se imenuje). Je precej draga okrog 3000 je pa na eni strani z belo na drugi pa črna... in je zakon user posted image

(odgovor članu Mariposa)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.1.2006 12:37:42   
tanikaa
L'oreal Double extension-tista ki dela veter v reklami JE ZAKONuser posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu NATAŠI)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.1.2006 12:47:52   
*biba*
Jaz sem tudi že sprobala veliko maskar in mi ni bila nobena vredu, nazadnje sem pa sprobala od Lancome Hypnose.user posted image  res pa da je nekoliko dražja.  

Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.