Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 1.2.2008 22:35:46
|
|
|
|
trnuljčica
|
Saj testa kot je Clearblue tako ne moreš/ morejo narediti pred izostankom M. Če gledajo hormonske nivoje pa ne vem. Želim ti čimprejšnjo
|
|
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 1.2.2008 22:49:53
|
|
|
|
žirafca
|
Ja saj zarad tega. Glede na to, da mi bodo sesuli celotni homonski sistem ne verjamem, da bi v primeru nosečnosti zarodek preživel tega hormonskega filanja. tko da... vsak odgovor je dobrodošel. Se mi pa zdi neumno zarad tega zdej z možem neki pazit, saj midva hočeva otroka, ne pa se mu izogibava! Lp
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 1.2.2008 22:57:18
|
|
|
|
Rubin.
|
Sej ko hodiš na UZ vidijo kaj se dogaja, če bi slučajno zanosila.
|
|
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 1.2.2008 23:35:09
|
|
|
|
žirafca
|
Na UZ bom začela hodit, ko bodo začeli zoret folikli, če pa slučajno zanosim pred začetkom špikanja, pri tem pa mi uničijo vse hormone (naj ponovim: grem na dolg postopek) s tem pa tudi onemogočijo razvoj morebitnega zarodka, ki ga podpira ustrezno delovanje hormonov. Pomoje bo najbolj zihr, da ne bi imela slabega občutka, če sva ta mesec na distanci z mojim, pa ne bo nič posteljne telovadbe. Bom vsaj spočita med postopkom
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 2.2.2008 9:40:04
|
|
|
|
DaisyE
|
Žirafca, meni je Reško rekel, da v primeru, da ne dobim menstre, naredim test in če se izkaže, da sem noseča (mala šansa, vendar tudi čudeži se dogajajo), ne grem v postopek. Sam suprefact ali diphereline, ki ga jemlješ v dolgem postopku pred , pa nima škodljivih vplivov na zarodek, ker deluje na drugih nivojih. To je tud Pušenjak večkrat napisal na sosednjem forumu. Kar brez panike in veselo v akcijo.
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 2.2.2008 9:47:07
|
|
|
|
sayuri
|
Žirafca, mene je Reš pogledal z UZjem 22 dan ciklusa, ko sem začela z injekcijami. Vedno pa pravi, če M pri špikanju z Diphereline zamuja, naj test naredimo. Je pa že Daisy napisala, da nimata Suprefact in Diphereline nobene škodljivega učinka na nosečnost. Sta za "uspavanje jajčnikov" - al tko nekako
|
|
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 2.2.2008 15:36:05
|
|
|
|
žirafca
|
Daisy in Sayuri, Hvala za odgovore! No, pol bodo pa noči pestre
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 2.2.2008 19:38:54
|
|
|
|
Rubin.
|
Ko sem jaz bila v postopku za ifv, sem se vzdržala , poznam pa gospo, ki je bila isto v postopku, pa so na uz ugotovili, da je noseča, ji čestitali in je lahko šla domov . Tako da ni panike.
|
|
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 4.2.2008 9:37:44
|
|
|
|
MARTINŠČICA
|
Žirafca, tako kot sta napisali Sayuri in DaisyE, če zanosiš med špikanjem s Suprefactom ali Dipherlinom, ste vsi zmagali!
|
|
RE: ali naredijo test nosečnosti pred ICSI? 4.2.2008 11:32:16
|
|
|
|
cati
|
Držim pesti da ti uspe pred špikanjem
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?