|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali moraš vsak dan?
17.4.2006 21:26:06   
bučibači
Živjo,ker sem že čisto obupala, mi prosim svetujte, kakšna je verjetnost, če bi s partnerjem delala nauser posted image  čisto vsaki dan ali vsaki drugi dan, da bi zanosila?Ker imam tako nereden ciklus, kaj šele ovulacijo, sploh nevem kdaj je največ verjetnosti da bo .To sprašujem, ker ima partner tri izmensko delo in včasih, ko mislim, da je dan O, žal časovno ne prideva skupaj!1

Prosim, povejte mi kako ve delate digidagi, vsak dan, vsakdrugi dan, po izračunih O,...
Upam, da ni preveč smešno vpr.!!!

sedaj pa v novlpe boje!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali moraš vsak dan?
17.4.2006 21:30:59   
KODA
Bolje se boš obremenjevala s tem,slabše bo.
Pazi da ne bo seks postal čisto avtomatičen,prepleten z mislijo,a ha,zdaj je pa ratalo.
Jaz sem se tri leta trudila za taprvega.Nama se svetovali odnose na 2,3 dni.Zato ker vsakodnevni seks,pri moškem povzroči,da semenčice niso zadosti močne.
Držim pesti,da ti hitro uspe.user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil KODA -- 17.4.2006 21:31:54 >

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.4.2006 21:35:53   
lelaval
Večkrat, ko bosta, večja je verjetnost, da boš zanosila. Se pa ne obremenjuj s tem, da morata, ker imaš O. Ko bosta skupaj, le veselo user posted image  in ni vrag, da vajin digidagi ne bi obrodil sadov. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 3
17.4.2006 22:02:42   
dulcinea
Ja res se ne rabiš sekirat pri seksu. Men je ravno zadnjič G rekla, da so se eni trudil 6 let na frocku. Zdaj so pa obupali in nehali mislit na to... in tetica jeuser posted image . Pa sploh ni vedla...

-----------------------------------------------------------------
Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.4.2006 22:27:13   
poliloni
Ker sva si midva tudi full želela dojenčka, sva nekaj časa res full delala na tem in potem je vsak mesec sledilo sekiranje, ker ni uspelo... Potem sem pa enkrat rekla, zdej je pa tega dost (saj sva bila oba že zelo na koncu z živci), "misijo" nadaljujeva spet spomladi (ker imamo čez zimo full dela v službi in ni primerno za prve mesece nosečnosti - psihična obremenjenost pri delu...). In tako sva se umirila (tisti mesec po moje le dvakrat user posted image (res, da nisva pri tem nič pazila), in glej ga zlomka - naslednji mesec ni bilo M od nikoder!!!!!Sreča je bila nepopisna!!!!
Tako, da nasvet št.1 - NE OBREMENJUJTA SE S TEM!!!! Bo, ko bo! Ker, če bosta o tem preveč razmišljala zagotovo do tega ne bo prišlo!

user posted image Aja, pa še to: ene pravijo, da pomaga, če po odnosu držiš noge v zrak (naslonjene na zid)user posted image user posted image user posted image Stara vraža, a mogoče pomaga.....user posted image user posted image

(odgovor članu dulcinea)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.4.2006 9:06:24   
TONČI.
Meni je ginekologinja takrat rekla, da ne smeva vsak dan, ker se semenčeca ne morejo tako hitro razvijat. Drugače boš po zanosila takrat ko boš najmanj pričakovala. To je takrat, ko se ne boš več sekirala in vsak dan premišljevala o tem. Pri meni je že bilo tako.

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.4.2006 11:19:50   
TanjaS
Mislim, da je res, da se ne smeš preveč obremenjavati s tem. A žažje reči, kot narediti.

Tudi sama ima neredno M in sem si ta mesec kupila ovulacijske teste - in delujejo.
Samo bomo videli, če bo tudi kaj uspeha.

probaj, pa boš saj vedela, kdaj pirbližno imaš ovulaciji

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.4.2006 20:31:17   
bučibači
hvala vsem za nasvete, jih bom skrbno upoštevala!!!!

tanjas, veliko slišim, vem pa še sedaj ne, kako delujejo ti O testi, grem v lekarno, rečem za....?..., kaj pa potem???

Hvala, že v naprej za odg.,

lp

(odgovor članu TanjaS)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.4.2006 21:03:05   
ona78
IZVIRNO SPOROČILO: poliloni

user posted image Aja, pa še to: ene pravijo, da pomaga, če po odnosu držiš noge v zrak (naslonjene na zid)user posted image user posted image user posted image Stara vraža, a mogoče pomaga.....user posted image user posted image   

tudi to smo že probali, a žal še vedno brez uspeha user posted image

TanjaS, tudi mene zanimajo tej  O testi, napiši kej več!! thx
user posted image

Srečno za tisto srečo, ki nekje čaka nate, za drobno in malo večjo, ki zaboli ko trči vate.

Srečno, za tisoč srečic, srečenosnih svetlih kometov,
za bližnje srečanje z nami, v orbitah srečnih planetov!!!

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.4.2006 19:15:31   
trma79
Ves kaj,

saj sem res se cisto frisna tu, pa imam vseeno en predlog... Sem prejsnji mesec zacela z opazovanjem temperature in sluzi...cisto zmesana in radovedna sem si v knjiznici sposodila knjizico Naravno in zanesljivo...pa je notri opisano, kako zelo natancno dolocis ovulacijo oz. tiste dneve.

Malo se poglobi, pa poskusi. Se mi zdi za tvoj primer dobra resitev. Ampak zahteva malo redoljubnosti ob jutrih...Samo, bos videla - ko te zene zelja po user posted image , ni nic tezko. Jaz vcasih ze komaj cakam, da si izmerim temperaturo...
Trenutno cakam in upam, da mi temperaturica ne pade...

Dosti srece ti zelim! Pa probaj. Saj to ni greh.

(odgovor članu ona78)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?