Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 16.11.2009 22:34:13
|
|
|
|
ledenaa
|
ne,četudi nimaš M med jemnjem to ni slab znak ,ampak dober ;)
|
|
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 16.11.2009 22:45:33
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa ne,četudi nimaš M med jemnjem to ni slab znak ,ampak dober ;) ne razumem? zdej bi pa že ja mogla prit, ampak si me veen mal potolažla saj ne da neb želela še enga ...ampak 2 načrtujevva komaj za dve leti, ker moreva s tamalo princesko skozen prit, js še šolo dokončat ja kaj, če bi blo bi pa pač blo a ne ledenaa hvala za odgovor...
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 16.11.2009 23:47:44
|
|
|
|
Ribica **
|
A prvi ciklus jemljes KT? Preberi si v navodilih kaj pise za tvoje tbl., ampak neka fora je, da lahko zaostaja prvi mesec oz. nekaj podobnega.
|
|
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 17.11.2009 0:21:00
|
|
|
|
Meggi
|
Pomiri se, če gre le za nekaj dni. Organizem se mora navaditi na spremembo. Vse dobro tebi in tvojim.
|
|
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 17.11.2009 8:10:47
|
|
|
|
kaya2007
|
če se prav spomnim, piše da ni nujno, da pride do krvavitve. jaz jih tudi jemljem, pa sem sicer dobila M, ampak samo za 2 dni..se mi pa zdi, da sem cela čudna od njih, čutiš ti kakšne stranske učinke? sicer pa naredi test, če te skrbi, brez veze da sprašuješ, razen če je kakšna vedeževalka vmes
|
|
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 17.11.2009 8:59:01
|
|
|
|
@lina
|
če si jih sedaj prvi mesec vzela, potem se je lahko zamaknilo - jaz sem jih tudi zamenjala, prej sem jemala ene druge... pri tastarih tbl sem M vedno dobila iz petka na soboto, pri YAZ pa po novem dobivam v ponedeljek zjutraj...zamaknilo se mi je za dva dni...
|
|
|
|
RE: ali lahko pomagate svetujete.... 17.11.2009 9:12:44
|
|
|
|
Snoopyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR A prvi ciklus jemljes KT? Preberi si v navodilih kaj pise za tvoje tbl., ampak neka fora je, da lahko zaostaja prvi mesec oz. nekaj podobnega. ne prvi ciklus je bil čist vreu...
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?