|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali lahko partner čuti premikanje ploda?
27.2.2007 15:15:18   
Anonimen
Sem v 22. tednu nosečnosti. Brcike čutim že od 20. tedna naprej. Zanima me,
kdaj lahko brcike začuti partner, če roko položi na moj trebuh?

LP
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda?
27.2.2007 15:17:03   
kety99
Ja poizkusita, bo on najbolje povedal, če jih čuti! Moj partner je brcike čutil že v 18t, sicer bolj blage, zdaj pa so vedno bolj močne! Mislim, da je malo odvisno tudi od tega, koliko maščobe je na trebuhu...če si recimo suha in imaš samo napet trebušček, potem brcike lahko čuti prej, če si bolj močna, pa bo verjetno lahko čutil brcike kasneje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.2.2007 15:21:46   
juniorka
Ja nekje tukaj, mogoče čez kakšen teden, ko bodo močnejše- sama preveri, položi roko na bušija in ko jih boš začutila ti, jih bo lahko tudi partner- mora pa biti vztrajen, moj user posted image  je ponavadi nehal razgrajat, čim je moževa roka pristala na mojem trebuhuuser posted image ! Najboljše zvečer, ko se uležeš, se lepo namestita s partnerjem, pa naj te objame čez trebuh, pa bo sigurno majčken začutil... če ne bo zaspal, tako kot je moj kdajuser posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.2.2007 17:26:36   
Anonimen
Nama je najbolj ratalo, zvečer, ko sva šla spat. Sva se ulegla na bok, jaz sem pa trebuh stisnila čisto k njemu na hrbet. Takrat je dete tudi najbolj brcalo. Ker če sva čez dan lovila brcike, sva skoraj vedno falila user posted image

(odgovor članu juniorka)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
27.2.2007 18:40:28   
lunca2
Da bosta vedela, če lahko  user posted image že čuti brcike je res najbolje, da položi roko na trebuh. Najlažji način da izvesta.
Moj  user posted image jih je čutil že v 17.tednu. Sedaj pa mali že zelo razgraja tako, da jih je čutiti še lažje. Pri meni najbolj razgraja zvečer in pozno v noč.

Kako pa pri vas?

17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.2.2007 19:40:58   
Anonimen
ja, meni tudi razgraja zvečer in ponoči... Ko sem čisto mirna je on/a v akciji.

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.2.2007 22:03:09   
eya
Ja, lahko jih že čuti. Kasneje so se pri meni tudi videle, ko je bil mali v akciji-je trebuh kar valoviluser posted image

Razvajeni otroci vedno kaj zahtevajo, ustvarjalni vedno kaj ušpičijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.2.2007 10:05:47   
MEGi20
moj brcik ni čutil do skoraj konca 25t ker ga naš korenjak ni in ni hotel malo pobrcat ko je naslonil roko na trebuh,ga je pa pošteno proti koncu 25t.

Ali veste kako se reče dvema ljubimcema ki sexata po metodi varnih dni?

mamica in očka...

(odgovor članu eya)
Neposredna povezava do sporočila: 8
28.2.2007 11:59:53   
Mateja82
Če ujame pravi trenutek, jih lahko začuti, sicer pa jih bo  kmalu lahko  tudi videl. user posted image

< Sporočilo je popravil Mateja82 -- 28.2.2007 12:00:14 >

7.3.2006 je štorklja končno dostavila prvi paket...

8.9.2007 pa še drugega :)

(odgovor članu MEGi20)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?