Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 27.2.2007 15:17:03
|
|
|
|
kety99
|
Ja poizkusita, bo on najbolje povedal, če jih čuti! Moj partner je brcike čutil že v 18t, sicer bolj blage, zdaj pa so vedno bolj močne! Mislim, da je malo odvisno tudi od tega, koliko maščobe je na trebuhu...če si recimo suha in imaš samo napet trebušček, potem brcike lahko čuti prej, če si bolj močna, pa bo verjetno lahko čutil brcike kasneje.
|
|
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 27.2.2007 15:21:46
|
|
|
|
juniorka
|
Ja nekje tukaj, mogoče čez kakšen teden, ko bodo močnejše- sama preveri, položi roko na bušija in ko jih boš začutila ti, jih bo lahko tudi partner- mora pa biti vztrajen, moj je ponavadi nehal razgrajat, čim je moževa roka pristala na mojem trebuhu ! Najboljše zvečer, ko se uležeš, se lepo namestita s partnerjem, pa naj te objame čez trebuh, pa bo sigurno majčken začutil... če ne bo zaspal, tako kot je moj kdaj !
|
|
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 27.2.2007 17:26:36
|
|
|
|
Anonimen
|
Nama je najbolj ratalo, zvečer, ko sva šla spat. Sva se ulegla na bok, jaz sem pa trebuh stisnila čisto k njemu na hrbet. Takrat je dete tudi najbolj brcalo. Ker če sva čez dan lovila brcike, sva skoraj vedno falila
|
|
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 27.2.2007 18:40:28
|
|
|
|
lunca2
|
Da bosta vedela, če lahko že čuti brcike je res najbolje, da položi roko na trebuh. Najlažji način da izvesta. Moj jih je čutil že v 17.tednu. Sedaj pa mali že zelo razgraja tako, da jih je čutiti še lažje. Pri meni najbolj razgraja zvečer in pozno v noč. Kako pa pri vas?
17.06.2007 ob 23:17 je na svet prijokal najin sonček Ažbe!
|
|
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 27.2.2007 19:40:58
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, meni tudi razgraja zvečer in ponoči... Ko sem čisto mirna je on/a v akciji.
|
|
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 27.2.2007 22:03:09
|
|
|
|
eya
|
Ja, lahko jih že čuti. Kasneje so se pri meni tudi videle, ko je bil mali v akciji-je trebuh kar valovil
|
|
RE: ali lahko partner čuti premikanje ploda? 28.2.2007 10:05:47
|
|
|
|
MEGi20
|
moj brcik ni čutil do skoraj konca 25t ker ga naš korenjak ni in ni hotel malo pobrcat ko je naslonil roko na trebuh,ga je pa pošteno proti koncu 25t.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?