Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali lahko koga okužim z tokso 24.10.2008 20:26:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Cipresa, kolikor so meni razložili se od tebe ne morejo okužiti npr. s prenosom sline, preko melak z dojenjem, z urinom, kako je z netemeljito umitimi rokami ko greš na "ta veliko" potrebo pa ne vem. Sicer pa če se sin in mož okužita od tebe ni panike. Sin kolikor vidim po tickerju je star že 3 leta, sveža okužba je nevarna samo za nosečnice (ker gre okužba lahko na plod) in pa za dojenčke, kar pa tvoj sin več ni. Pa držim pesti, da bo s pikico vse v redu. Srečno! P.S.: Še link od kje sem te info. dobila - KLIK.
< Sporočilo je popravil =jasna= -- 24.10.2008 20:28:25 >
|
|
|
|
RE: ali lahko koga okužim z tokso 24.10.2008 20:40:48
|
|
|
|
copka
|
Kolikor jaz vem, tudi ce se ostali okuzijo (sin in moz) ni panike, ker bolezen prebolis kot rahel prehlad. Za nosecnice je pa drugace.
|
|
|
|
RE: ali lahko koga okužim z tokso 24.10.2008 21:29:58
|
|
|
|
CIPRESA
|
Hvala vama za odgovor, o tem res nevem skoraj nič. Ostalo mi bodo že obrazložili v ponedeljek v LJ porodnišnici, za zdaj me je samo to zanimalo če lahko še na koga to "golazen" prenesem. In to se okužim ravno jaz ki 100X operem vsako sadje predno ga zaužijem, ki jem samo kuhano in pečeno meso in ne maram mačk in jih nisem božala in bila z njimi v stiku že kar živim
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Ime za fantkaKatero ime za fantka?Mark (
43%)
Tinej (
6%)
Tian (
26%)
Anej (
25%)
Število vseh glasov: 413Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!