Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 30.1.2008 16:54:10
|
|
|
|
Blacky30
|
Hej, kaj nisi vprašala kar na naši temi? Plačaš tam, ko prvič prideš tja. S sabo ne rabiš nič, mogoče kakšno brisačo pa vodo za pit. Pa udobna oblačila. V igralnici pa boste itak bose oz. v zoknih na blazinah.
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 30.1.2008 16:56:02
|
|
|
|
Majuska
|
Ja menda se kar tam plača ... jaz grem naslednji teden na trebušni ples, če bo vse po sreči
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 30.1.2008 20:25:52
|
|
|
|
Inigo
|
sem vse porihtala. sm šla tja in imela tako srečo... prišlo nas je 5 in vse smo ble nove in še fajn je blo. tko da komaj čakam spet sredo! prijavila sm se tut na trebušni ples, ki se pa še ne izvaja, ker jih je premalo prijavljenih. nas bo poklicala ko nas bo dovolj.
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 30.1.2008 23:41:00
|
|
|
|
Majuska
|
Uh Inigo, še dobro da si povedala, jaz bi kar letela tja ... a pol naj najprej pokličem in se najavim?
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 9:32:28
|
|
|
|
Inigo
|
ne ne, ni treba se nič najavit. kar tja greš in vse porihtaš. se vidimo v sredo?
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 14:26:24
|
|
|
|
Majuska
|
jaz se bom najbrž v ponedeljek oglasila na orientalskih, če bo šlo vse po sreči.
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 15:38:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Ej vidve, se prav pogovarjata glede na to, da si Majuska iz LJ, Inigo pa iz MB? Da se ne bosta čakali tam do julija.
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 15:42:34
|
|
|
|
Inigo
|
hehe! sam jst sm napisala, da sprašujem za MB... pol pa res nism več sledila hehe no, skratka, telovadba kamor hodim jst je v MB
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 19:15:33
|
|
|
|
arabela*
|
oi inigo,daj napiši ceno prosim,jaz se bom najverjetneje še pred 18 šla vpisat
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 20:09:46
|
|
|
|
Majuska
|
menda je 30 € za člane Združenja Štorklja in 35 € za nečlane v LJ, v MB so cene 25 € in 30 €
|
|
|
|
RE: ali katera obiskuje telovadbo v Štorklji? 31.1.2008 22:18:32
|
|
|
|
Inigo
|
točno tko!
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?