sabi
|
lepo pozdravljene! Naj vam na kratko napišem moje trenutne izkušnje z mojim novorojenčkom.Sine je star osem tednov in mi je prejšnji teden nenadoma začel odklanjati dojenje, pa sem tu gor odprla temo o tem in je bilo enih par mamic ki so imele dokaj podoben primer, ampak jim je po parih dneh ratalo ponovno pristavljanje.No, pri nas pa ni tako, čim ga pristavim na dojko, začne kričati na ves glas,ko pa začuti stekleničko(z mojim mlekom) pa poje z velikim navdušenjem, pa sem dala en dan premora, pa počakala na drug dan in se je zjutraj zbudil, pa je bil lačen ko vol, sem ga pristavila, ja katastrofa, ne pa ne in sedaj si moram pumpati mleko, vendar mi ga sedaj primanjkuje. Zdaj mi pa ve povejte, ali je to normalno, za 8 mesečnika, da je enostavno len in gre lažje po flaški?Smo bili tudi v petek pri pediatru, ker smo imeli pregled in je rekel, hja, ne da se mu len je, poglejte kako je velik, saj je velik za 3,5 mesece. Ne morem verjeti, pri hčeri sem imela problema, ker mi je mleka primanjkovalo in mi ga je pri 5 mesecih zmanjkalo zaradi smrti v družini, zdaj pa pri sinu mleka več kot preveč, pa mi lump odklanja.Včasih jokam, ker mi je hudo, ker se počutim odmaknjeno, si mislim, vsaj pocartaj se pri mamici, pa nobenega učinka. Je imela že katera podobno težavo in kako se je s tem spoprijela? Hvala vam za vaše odgoovore. lp.
|