|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je možno1
29.3.2005 11:35:25   
dadica
lep pozdravček,ker vem da ste prave strokovnjakinje vas prosim za nasvet!
Danes je 17 dni odkar sem bila na čiščenju(odmrtje ploda),Po približno enem tednu so se mi prsi popravle tudi moje obnašanje se je spremenilo(hormoni so popustili:)-:)- )znakov nosečnosti več ni bilo.
Prejšnji teden sem imela tisti prozoren izcedek ki napoveduje ovulacijo in midva z mojim možekom sva :sloncek::sloncek: .zadje tri dni pa opažam da sem spet dobila prsi kot so bile prej na začetku nosečnosti in tudi moje razpoloženje je zelo nestabilno(isto kot prej).
Zanima me če je možno da so ti znaki še od stare nosečnosti ali je mogoče da sem spet noseča?
Naj še povem da to ni od ovulacije ali bližajoče se m ker tega prej nisem imela.Za test je prehitro.
Skoraj težko verjamem da sem se prej trudla dve leti in pol, zdaj pa bi zanosla tako na hitro!Se je kateri to zgodilo da je zanosla isti mesec po abraziji!
Hvala za odgovore
lp dadica:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je možno1
29.3.2005 11:49:21   
bambi
Punca, vse je možno, tako da obstaja možnost, da si ponovno :nosecka:. Žal ti ne preostane drugo, kot počakat na izostanek M..... Držimo pesti!

Bambi

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je možno1
29.3.2005 11:59:09   
Tida

Pozdravljena.

A ti niso povedali da moraš počakati vsaj 1. spontano menstruacijo (rajši pa tri) preden načrtuješ drugega otročka?

LP

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je možno1
29.3.2005 12:00:07   
emaa
seveda si lahko noseča, držim pesti, da ti je ponovno ratalo:rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je možno1
29.3.2005 12:01:50   
dadica
so mi priporočali ampak so rekli da se nimam česa bat če zanosim prej,je samo možnost da se pom porodu postlica ne izloči sama ampak ti naredijo postopek čiščenja.odgovor potrej z strani moje G in dr. pušenjaka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ali je možno1
29.3.2005 12:33:13   
Gea1
Vse je možno. Najbolje je da počakaš na dan M :hudicek: in potem narediš test.
Upam, da bo :modri:!
Koliko časa pa še imaš do M? Lahko da so ti znaki posledica ovulacije ali pa tudi hormonskega ravnovesja, ki bi se lahko po ss malo pokeglalo.

Počakaj in držim pesti za :nosecka:!

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   ali je možno1
29.3.2005 12:33:40   
Palčica
Jaz bom rekla samo,da upam da je mozno.

Drzim pesti,

Palčica

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   ali je možno1
29.3.2005 12:40:13   
tinkamiška
Dadica, tudi jst držim pesti, da se je tako hitro prijelo;)
:miska::miska::miska:

Tinka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   ali je možno1
29.3.2005 12:42:25   
pi
Jaz tudi mislim da je možno. Moja znanka je zanosila po 6 letih ( umetno ). Po porodu z možem nista pazila saj sta bila prepričana da ne more zanosit, pa je zanosila že drugi mesec po porodu, takoj ko sta začela :sloncek::sloncek::sloncek:. jaz mislim da je vse možno.
Držim pesti za :roza:.

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   ali je možno1
29.3.2005 13:04:33   
Natka1
Dadica,
vse je mogoče.
Sama sem imela ss, sicer brez čiščenja in sem nato takoj zanosila, danes sem noseča 10 t in 6 d in se počutim čisto OK.

Tudi tebi želim srečo.

Natka

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   ali je možno1
29.3.2005 13:08:13   
Mikec
Tudi moja prijateljica je zanosila takoj po splavu, ne ss ampak po tistem drugem splavu... torej v prvem ciklusu... G je rekel da je to zelo pogosto..

Lp

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   ali je možno1
29.3.2005 16:41:10   
dadica
hvala za odgovore.
ne me narobe razumet,ne sedim doma in čakam kdaj se mi pokaže najmanjši znak nosečnosti,samo zanimalo me je če je možno da takoj zanosiš.

če pa je res pa še toliko bolje!

Punce stokrat slišano,več kot 50%je kriva psiha.narobe je da vsak mesec samo čakamo kdaj nam bo postalo slabo,s tem preveč obremenjujemo telo.
jaz sem celih 27 mesecev gledala na znake in se sekirala,potem sem se sprijaznila da grem na inseminacijo ,januarja pozabla na to ker sem čakala m,in glej ga zlomka dve črtici na testu.
pA ni bilo nič posebnih znakov(zdaj vem kaj je bilo malo drugače,takrat pa še ne)
Vem da je lažje rečt kot to naredit a poskusit nič ne stane.
Hvala vsem ki držite pesti in z mano upate na najboljše!tudi jaz mislim na vas in držim pesti

lp dadica

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   ali je možno1
29.3.2005 19:29:02   
miska2004
Dadica, tudi jaz ti želim, da ti je uspelo :miska::miska::miska::rozica:

(odgovor članu dadica)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Patris Health®: Podpora za bodoče starše
photo
Patris Health® podpira pare pri prizadevanjih za zanositev s Paketom za plodnost, ki vključuje hitri krvni test nosečnos...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.