|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je možno?
13.11.2004 16:18:58   
Binky
Z fantom sva imela spolne odnose vedno z kondomom. Ene dvakrat je bilo brez kondoma samo na zacetku... mislem tko ene 2x do 3x not pa vn:) ne vem kako naj se drugace izrazim:) Sedaj pa mi menstruacija zamuja za par dni:grrr: Vem, da ste tukaj same nosecnice, ki nestropno cakate :modri: ali :roza: ampak naju je strah. Nimava ne urejenih finančnih sredstev, oba sva na zacetku studija na pomoč staršev se pa tudi ne moreva ravno zanasati, ker so zelo konzervativni. Tako da naju je zelo strah. Meni se ze par dni pojavlja beli tok, ki ga je kar veliko pa nekaj me črviči po trebuhu. Zdaj pa ne vem.. ali je možno da je to kot začetek menstruacije? ali je mozno da je prišlo do nosečnosti?:(( Midva bi bila otroka posvoje vesela, ce bi le imela vse zmoznosti, tako pa trenutno se sebe ne moreva preziveti ker sma brez kakršnih koli dohodkov. Prosim pomagajte nama, ker sma skoraj na robu zivcnega zloma.

p.s. Kateri testi za ugotavljanje nosecnosti so najboljsi in koliko stanejo?

hvala Vam ze vnaprej za odgovore :sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ali je možno?
13.11.2004 16:33:41   
tana 1
Hoj! Mislim da je bolj malo verjetno.Lahko pa preveriš zelo hitro, kupi test.Najcenejši so "check baby", sta dva notri, okrog 600 sit.Dobiš v lekarni.
Pa velik sreče.
Lp

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   ali je možno?
14.11.2004 7:33:49   
Lunca1
Ojla!

Verjetnost, da si noseča, sicer obstaja, čeprav zelo minimalna. Najbolj zanesljiv je Clear Blue, stane pa mislim da nekje med 1000 in 1500 sit. Sem že pozabla:ups::)-.

Sporoči nam o rezultatu.

Lp Lunca

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ali je možno?
14.11.2004 19:32:49   
Anonimen
Možno je, ni pa verjetno.
CB (clear blu) za 5 komadov sem dala cca. 5.500. Pa pejd čim prej lulat na palčko, da boš vedela pri čem si. Jest sem med študijem enga mela skoz v predalu ( ma bolj slučajno, ker sem enkrat paniko zagnala pa kupila kar 3 - za vsak slučaj). Ampak ni bilo nič, sam panika :grrr:. Pa zaradi snetih kondomov in podobno se ne sekirajta (razen, če ni direkt pred in med O), je majhna verjetnost, čeprav se lahko zgodi. Za take primere pa obstaja tudi tabletka za po, je pa treba takoj k ginekologu ali zdravniku. Raje vzemi tabletko, kot kasneje splav (čeprav bi lahko tudi tabletko že smatrali kot s., saj prepreči ugnezditev že oplojenega jajčeca).

Srečno :pujs::pujs:
.
Aja, po trebuhu te črviči od panike ;);) - se hecam.

Ne, zdaj pa bolj zares: ČE!!! si slučajnio noseča in se odločita obdržati, ti lahko povem, da jih poznam dost, ki so imele otroka med študijem, brez pomoči staršev in brez vsakršnih finančnih sredstev in so preživeli, doštudirali in ne boš verjela, da je kolegica, ki je imela med študijem kar dva :duda::duda:, dobila prej zaposlitev, kot tiste, ki jih nismo imele. Delodajalci so pač smatrali, da je s tem opravila, otroci so pa že bili toliko veliki, da jim niso bili več v 'breme' (bolezni pa to). Sicer so na tem forumu tud mamice študentke.
Kakor se boš odločila, bo pa tudi prav.

(odgovor članu Binky)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   ali je možno?
15.11.2004 1:27:29   
Binky
Najprej najlepša hvala vsem za odgovore!

Danes sem delala test in je pokazal negativno:bravo:
Vem, da to ni ravno lepo, ker se tukaj srečujete same nosečnice in tiste, ki se trudite to postati vendar trenutno nad kakem babytam nisma najbolj naudusena. V primeru da bi bila noseča bi ga obdrzala - bi že nekako šlo.

Res, se enkrat najlepša hvala, upam da bo menstruacija kmalu prišla:)-

pocrkljajte svoje malčke:duda:

papa:sloncek:

(odgovor članu Binky)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Naslov pravljice za posvojitev
cathrine

Pozdravljeni, vesela bom bila predlogov za naslov pravljice na temo posvojitev. Več infor: http://katarinatomsic.blogspot.com/2012/09/deklica-ki-jo-je-prineslo-letalo.html

Deklica, ki jo je prineslo letalo (34%)

Deklica, ki jo je prinesla jumbo štorklja (7%)

Otrok 2 src (38%)

Mami, kdo pa je prinesel mene, štorklja ali letalo? (21%)

Število vseh glasov: 192

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!