Anonimen
|
Možno je, ni pa verjetno. CB (clear blu) za 5 komadov sem dala cca. 5.500. Pa pejd čim prej lulat na palčko, da boš vedela pri čem si. Jest sem med študijem enga mela skoz v predalu ( ma bolj slučajno, ker sem enkrat paniko zagnala pa kupila kar 3 - za vsak slučaj). Ampak ni bilo nič, sam panika :grrr:. Pa zaradi snetih kondomov in podobno se ne sekirajta (razen, če ni direkt pred in med O), je majhna verjetnost, čeprav se lahko zgodi. Za take primere pa obstaja tudi tabletka za po, je pa treba takoj k ginekologu ali zdravniku. Raje vzemi tabletko, kot kasneje splav (čeprav bi lahko tudi tabletko že smatrali kot s., saj prepreči ugnezditev že oplojenega jajčeca). Srečno :pujs::pujs: . Aja, po trebuhu te črviči od panike ;);) - se hecam. Ne, zdaj pa bolj zares: ČE!!! si slučajnio noseča in se odločita obdržati, ti lahko povem, da jih poznam dost, ki so imele otroka med študijem, brez pomoči staršev in brez vsakršnih finančnih sredstev in so preživeli, doštudirali in ne boš verjela, da je kolegica, ki je imela med študijem kar dva :duda::duda:, dobila prej zaposlitev, kot tiste, ki jih nismo imele. Delodajalci so pač smatrali, da je s tem opravila, otroci so pa že bili toliko veliki, da jim niso bili več v 'breme' (bolezni pa to). Sicer so na tem forumu tud mamice študentke. Kakor se boš odločila, bo pa tudi prav.
|