Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali je lahko kaj narobe 19.2.2006 8:44:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Mene pa preganja... v torek grem na pregled k ginekolginji. Pa me skrbi, ker sem ta mesec imela možnost, da sem zanosila. Se pravi če sm slučajno zanosila, ali mi ginekološki pregled lahko kaj škodi, če je slučajno še zelo zgodnja nosečnost že? Razmišljala sm tudi že, da naredim jutri test (dan preden grem k ginek.), ampak gotov je še prezgodaj, da bi kaj pokazalo, ker bo to še tri štiri dni pred začetkom naslednje menstruacije. Moram pa iti na pregled, da vidim če sm v redu, da bi začeli delat na , bi bila itak vesela, če sm že zdej , ampak a je vseeno lahko kej narobe... zaradi pregleda in zgodnje nosečnosti...
|
|
|
|
RE: ali je lahko kaj narobe 19.2.2006 8:49:55
|
|
|
|
Massa26
|
Mislim, da ne more biti nič narobe, lahko pa ji poveš, da sta že brez zaščite, mogoče bo pa že kaj videla.
|
|
|
|
RE: ali je lahko kaj narobe 19.2.2006 8:51:21
|
|
|
|
Naja30
|
Niče ne more biti narobe. Lahko ti bo povedala, če je sluznica kaj zadebeljena, kar je znak , ploda se tako zgodaj še ne da videti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
ime za fantkamarkicaaKatero ime vam je bolj všeč?Ožbi (
33%)
(
67%)
Število vseh glasov: 352Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!