Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je kdaj kera že naročala 12.3.2010 11:39:00
|
|
|
|
zmajaz
|
Ja jaz sem že nekajkrat naročila knjige s te strani. Če pošiljajo knjige, ne vidim razloga, da ne bi tudi drugih zadev.
|
|
RE: ali je kdaj kera že naročala 12.3.2010 11:39:37
|
|
|
|
Hope2
|
Ja moj je že naročal iz amozona par stvari za računalnik, samo on najde vedno kako luknjo, četudi ne pošilajo, mu pošljejo
|
|
|
|
RE: ali je kdaj kera že naročala 12.3.2010 11:40:33
|
|
|
|
Felicita
|
jest sm tut knjige, pride brez problema... edin v roku dobave pretiravajo, knjiga nej bo do mene hodila 6 tednov (z ladjo okol afrike?), pa je bla v 10dneh v slo. aja, če že je kak problem s pošiljanjem zna bit s kakimi zdravili, prehranskimi dodatki, semeni, hrano.... pač kar se us in eu zakonodaja razlikuje od naše.
< Sporočilo je popravil Felicita -- 12.3.2010 11:41:51 >
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: ali je kdaj kera že naročala 12.3.2010 11:45:52
|
|
|
|
urška
|
načeloma raje naročam na amazon.de, na amazon.com pa samo kašne CDje ali knjige.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?