|
ali je dosti, če ponoči samo pije? 21.10.2009 21:39:09
|
|
|
|
anika87
|
Ojla! Že nekaj časa dodajam AM, v bistvu že nekaj časa dojim samo še zgodaj zjutraj, ko se moj mali še ne prebudi prav, tako da vleče bolj v sanjah... Čez dan oz. ko je čisto buden, noče. Spi od 20h do 8h, dojim pa ga okoli 4h-5h, vse ostalo prej in potem prespi in se zelo redko zbudi. Črpam že nekaj časa samo še zvečer, ker sem bila že ubita od tega črpanja non stop in zdaj vidim, da čedalje manj načrpam vsak dan in se mi zdi po tej količini, da se Nejc takrat, ko sesa zizo, samo še odžeja, po moje ni kaj več mleka. In zato me zanima, ko bo mojega mleka zmanjkalo, ali bo v redu, če mu ponudim samo pit čajčka takrat, ko naj bi ga dojila (proti jutru), recimo če bo potem zaspal in spal kot sedaj, ali mu moram narediti mlekca za jesti? Če ne bi zaspal mu bom seveda naredila jesti, ampak če pa bi, pa bo nesladkan čajček vredu, ali ne
Mamina sreča in očkov ponos, prijokal na svet sem brez zobkov in bos. Nejc moje je ime, naj zdaj vsakdo to ve! (24.06.09 ob 8.23) Iz pleničk se nam smehlja nekaj čisto majhnega. Štorklja je razprla svoja krila in naju še s hčerko obdarila. Zala,
|
|
|