|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je bolan ali...
23.1.2007 13:19:00   
Anonimen
dejte mi nekaj povedat. v četrtek, se pravi pred petimi dnevi smo se cepili. zdej je sicer neki prehlajen, ampak se stanje umirja. kašlja ne več tako močno, smrklj gre ven takrat ko joka ali ko kašlja, diha normalno, je še kar normalno, vročine nima. ampak danes pa samo spi. pa vmes pojemo, malo joka, ampak spet samo spi in v glavnem hoče bit v naročju, kar pa ni zanj tipično. kaj je to ?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je bolan ali...
23.1.2007 13:34:07   
srki
Lahko da ima povečane levkocite. Pri Aljažu je bilo tako, nič ni bilo iz njega, samo spal je, nič jedel, sicer je dobil tudi vročino. Jaz sem ga peljal na odvzem krvi in kri je pokazala povečane levkocite.

Lahko pa je samo utrujen od vsega tega in mu pač paše počivat in hoče mir.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.1.2007 13:38:29   
Anonimen
no vročine nima, jedel pa je zaenkrat tudi normalno...pa tudi veliko pije ....

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
23.1.2007 13:45:06   
Anonimen
Če kašlja in veliko spi, več kot običajno, v bistvu ves čas, bi jaz tako majhnega dojenčka vsekakor peljala na pregled. Bi me skrbelo zaradi pljučnice.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
23.1.2007 16:31:29   
pikapoka5
Draga Lina,

jaz tudi menim da bi bilo bolje če ga pelješ pokazat k zdravniki. Preštej koliko vdihov ima ko spi, če jih ima več kot 40 ga le pelji k zdravniku.

Pa čimprejšnje okrevanje želim.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.1.2007 16:33:41   
Anonimen
Pikapoka - a to je na minuto ? Koliko časa naj pa počakam, ko zaspi ?

(odgovor članu pikapoka5)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
23.1.2007 16:37:22   
pikapoka5
Ja te vdihe je potrebno šteti na minuto, mora pa biti otrok v globokem spancu (spi naj vsaj pol urce).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.1.2007 13:08:04   
Anonimen
no takole, smo šli dones k zdravniku...nič hujšega,pač virus....pa seveda šteti dihanje, sam tega enostavno ne znam. Sem včeraj poskusila in jih je bilo 40  v 40sekundah. Pa sem povedala pediatrinji in pravi, da sem verjetno štela vdihe in izdihe, tko da ...bomo še poskušali....

Aja, pa pucat s fiziološko....

Hvala vsem za nasvete !!!

(odgovor članu pikapoka5)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?