Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali je 5 inf. bolezen?? 11.12.2009 22:17:04
|
|
|
|
naja78
|
Ok 6 smo že preboleli pri 7 mesecih. sedaj je stanje tako: 3 dni tečen,ko vragec,nerazpoložen,neješč.2 dni opažamo majhne rdeče pikice po telesu.alergija ni,koprivnica ni.alergik ni. pikice totalno spominjajo na 6 inf. bolezen.vročine nima.ima jih povsod,ki pa malo čez dan zginejo in se spet pojavijo. začele so se malo po ličkih,potem po trebuhu,se širile na boke,noge roke,sedaj jih ima po podplatih,narti,po prstikih,,drugje po telesu malo zbledijo,niso emnako intenzivno rdeče. bila sva pri P,pravi da je virusno in prehitro da bi lahko kaj rekla. aja škrlatinka je izključena,nahoden ni,kašlja ne. pa še nekaj če je,jaz pa noseča???
|
|
|
|
RE: ali je 5 inf. bolezen?? 12.12.2009 14:59:50
|
|
|
|
naja78
|
ojla! kaj je ni noben od otrok preolel???saj so tipični znaki??? no ja mi smo mimo.
|
|
|
|
RE: ali je 5 inf. bolezen?? 13.12.2009 13:41:03
|
|
|
|
Lantea
|
ne vem ti povedat, kaj bi to lahko bilo, ampak pred kratkim mi je na infekcijskem oddelku zdravnica povedala, da brez testov ne more noben zdravnik potrditi, da je določena (peta, šesta...) bolezen. Kar se pa nosečnosti tiče...na netu najdeš same zastrahujoče informacije, kako je peta bolezen za nosečnice nevarna. Meni je osebna, ginekologinja in zdravnica na infekcijski rekla, da peta za nosečnice ni nevarna.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prvi koraki k srečnemu otroštvu z GeneraliProgram Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Zadnje s foruma
Sexurska*Kako ste se počutili med sexom??super (
53%)
slabo (
5%)
pasalo mi je (
29%)
zanosila sem (
14%)
Število vseh glasov: 87Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!