|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali je 5 inf. bolezen??
11.12.2009 22:17:04   
naja78
Ok 6 smo že preboleli pri 7 mesecih.

sedaj je stanje tako: 3 dni tečen,ko vragec,nerazpoložen,neješč.2 dni opažamo majhne rdeče pikice po telesu.alergija ni,koprivnica ni.alergik ni.
pikice totalno spominjajo na 6 inf. bolezen.vročine nima.ima jih povsod,ki pa malo čez dan zginejo in se spet pojavijo.
začele so se malo po ličkih,potem po trebuhu,se širile na boke,noge roke,sedaj jih ima po podplatih,narti,po prstikih,,drugje po telesu malo zbledijo,niso emnako intenzivno rdeče.

bila sva pri P,pravi da je virusno in prehitro da bi lahko kaj rekla.
aja škrlatinka je izključena,nahoden ni,kašlja ne.

pa še nekaj če je,jaz pa noseča???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali je 5 inf. bolezen??
12.12.2009 14:59:50   
naja78
ojla!
kaj je ni noben od otrok preolel???saj so tipični znaki???
no ja mi smo mimo.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.12.2009 13:41:03   
Lantea
ne vem ti povedat, kaj bi to lahko bilo, ampak pred kratkim mi je na infekcijskem oddelku zdravnica povedala, da brez testov ne more noben zdravnik potrditi, da je določena (peta, šesta...) bolezen. Kar se pa nosečnosti tiče...na netu najdeš same zastrahujoče informacije, kako je peta bolezen za nosečnice nevarna. Meni je osebna, ginekologinja in zdravnica na infekcijski rekla, da peta za nosečnice ni nevarna.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.12.2009 21:56:56   
naja78
jah,kaj naj rečem.sin je ok,prebolel brez problemov,brez vročine,edino sitnoba je ven udarila.pa neješčnost in te pikice.
jaz se p agrem definitivno testirat.upam na najboljše.

(odgovor članu Lantea)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Prvi koraki k srečnemu otroštvu z Generali
Program Za srečen začetek zavarovalnice Generali mladim staršem ponuja ključne nasvete o negi dojenčka in malčka ter prv...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Sex
urska*

Kako ste se počutili med sexom??

super (53%)

slabo (5%)

pasalo mi je (29%)

zanosila sem (14%)

Število vseh glasov: 87

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!