Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali je že katera imela ivm 9.12.2005 14:31:00
|
|
|
|
pipika
|
Procent uspešnosti česa? Preživetja otroka, matere? Jaz sem imela izvenmaternično, in sem imela kar nekaj težav, ker mi en mesec nihče na urgenci ni na UZ nič videl. POtem sem šla k svojemu G, ki me takoj poslal v KC - tam so me takoj po UZ poslali na operacijo. Ni bilo hujšega, za zezat se pa ni.
|
|
|
|
RE: ali je že katera imela ivm 9.12.2005 14:33:03
|
|
|
|
pipika
|
Oprosti, imam neko frko v službi, pa sem na hitro pregledala forum in šele sedaj videla, da ne govoriva o isti stvari. Upam, da boš čimprej dobila odgovor.
|
|
|
|
RE: ali je že katera imela ivm 9.12.2005 15:55:46
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
zanima me nemorem zanositi ter so mi predlagali ivm neke vrste pomoč da bom lažje zanosila ter me zanima kakšna je možnost zanositve
|
|
|
|
RE: ali je že katera imela ivm 9.12.2005 16:07:02
|
|
|
|
Skorpija
|
Prav ivm ali kaj drugega, kot hormonska vzpodbuda ali kaj takega? Jaz sicer ne vem 100% ampak mislim, da je možnost v postopku ivm isto kot v ostalih postopkih umetne oploditve z biomedicinsko pomočjo, se pravi okoli 20% na vsak postopek oz. transfer... Mislim, da boš več o tem našla na forumu živa, kjer imaš vse postopke natančno opisane... Njihovo stran najdeš na najdi.si, jaz je točno ne vem. Upam pa, da ti bo kakšna, ki je to dala čez pomagala z odgovorom... Vso srečo!
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.