Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:22:25
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne.Si kje si ,se ni treba nič prijavljaat ali oddjavljat.V porodnišnici pustiš naslov kamor naj pride patronažna sestra in to je to
|
|
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:23:52
|
|
|
|
pety78
|
Midva sva bila 2 leti v najemu v LJ, jaz imela bivališče na Koroškem, moj na Gorenjskem. Pa nisva imela začasnega. Preselila sem se pa v 7 mesecu nosečnosti. Kako pa je že bilo s patronažno? Hmmm, ne vem, mislim, da mi je moja G dala napotnico za patronažno, jaz sem ji povedala, kje živim, pa mi je rekla, naj se obrnem v ZD Šiška. Poklicala sem tja in se dogovorila za obisk patronažne. Brez problemov. No, po 2. letih pa smo tudi mi kupili stanovanje.
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:23:52
|
|
|
|
pety78
|
Midva sva bila 2 leti v najemu v LJ, jaz imela bivališče na Koroškem, moj na Gorenjskem. Pa nisva imela začasnega. Preselila sem se pa v 7 mesecu nosečnosti. Kako pa je že bilo s patronažno? Hmmm, ne vem, mislim, da mi je moja G dala napotnico za patronažno, jaz sem ji povedala, kje živim, pa mi je rekla, naj se obrnem v ZD Šiška. Poklicala sem tja in se dogovorila za obisk patronažne. Brez problemov. No, po 2. letih pa smo tudi mi kupili stanovanje.
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:24:10
|
|
|
|
Anonimen
|
A res? no super, sem si kr malo oddahnila....drugače živiva tle na črno...lastik naju ni prijavu...mu dajeva vsak mesec denar "na roke" za najemnino
|
|
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:25:13
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Ne.Si kje si ,se ni treba nič prijavljaat ali oddjavljat.V porodnišnici pustiš naslov kamor naj pride patronažna sestra in to je to Aja, jaz sem imela en obisk patronažne že pred porodom, ker me je moja G obvestila o tem, da sem do tega upravičena. Zato mi seveda ni bilo potrebno dajati podatkov v porodnišnici.
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:25:45
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo za informacijo.rajši si najdi stanovanje,kjer boš imela pogodbo,kaj pa če vas lastnik vrže ven,ko boš rodila?? tebe nič ne stane če imaš pogoodbo,si vsaj zaščitena
|
|
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:25:49
|
|
|
|
pety78
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen A res? no super, sem si kr malo oddahnila....drugače živiva tle na črno...lastik naju ni prijavu...mu dajeva vsak mesec denar "na roke" za najemnino Ja, tako je v večini primerov, na žalost....
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:32:20
|
|
|
|
Anonimen
|
ja, pogodbo bi res mogla imet.. aja,pa še to..na dojenčkov rojstni list pa more bit vseeno moj stalni naslov-je tko?
|
|
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:37:30
|
|
|
|
pety78
|
Avtomatsko je prijavljen tam, kjer si ti.
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 12:52:10
|
|
|
|
łiłi
|
ojla.tudi jaz imam stalno prebivalisce na dolenjskem,tukaj na gorenski pa sem zacasno prijavljena.otrok ko se rodi dobi avtomatsko isto prebivalisce kot ti.za patronazno pa jo obvestis kam naj pride.to z pogodbo za stanovanje pa si rajsi probaj nekako ustimati ker nikoli neves kdaj te lahko vrze vn.pa srecno
|
|
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 14:07:10
|
|
|
|
kat007
|
A res otrok dobi po mami naslov? Midva živiva pri mojem doma, jst pa imam prijavljeno začasno prebivaišče. Torej bo otrok imel moj stalni naslov in ne tega kjer bomo dejansko živeli?
|
|
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 15:43:20
|
|
|
|
Taula
|
res otrok dobi po mami naslov Lahko se zmeniš po porodu in se prijavi nor. na stalni naslov očeta. Tako bom jaz naredila.
|
|
RE: ali ima katera tak primer? 17.1.2008 16:10:30
|
|
|
|
scubadiver
|
Matičarki v porodnišnici poveš na kater naslov prijavljaš otroka in ni nujno da je isti kot tvoj. In tudi poveš v porodnišnici na kater naslov naj pride patronažna. Ni nujno da je to tvoj stalni al pa začasni. Tam kjer pač boš po porodu...
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?