Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ali ima katera ta vlažilec? 13.11.2007 21:27:06
|
|
|
|
ciboxa
|
mi imamo brevijev vlažilec zraka, je zelo dober, kupili smo ga v pikapolonici
|
|
|
|
RE: ali ima katera ta vlažilec? 13.11.2007 21:41:14
|
|
|
|
pajčolanka
|
ma tale mi je všeč ker je velik, gre veliko vode noter, ma kr neki funkcij, pa še cena je normalna... sam še nism ziher. koliko so kj te reči glasne? ker bi ga mela v spalnici, tam pa mam rada da je čimbl tiho....
|
|
|
|
RE: ali ima katera ta vlažilec? 14.11.2007 8:45:15
|
|
|
|
maja1488
|
Jaz imam takega http://www.mimovrste.com/artikel/3020016719/ultrasonicni-vlazilec-zraka-hyundai-hh-h352d in sem ful zadovoljna. Ga ni slišat, razen ko zmanjka vode parkrat zapiska in se ugasne. Zdrži pa en teden, ker ga imamo vklopljenega samo od 18ih do 6ih. Imaš ful nastavitev, timer, reguliraš izpuh vlage, lučko lahko izklopiš, ker je ful močna... No to je za moj model, sam po mojem sta podobna.
|
|
|
|
RE: ali ima katera ta vlažilec? 19.11.2007 16:50:19
|
|
|
|
pikam
|
Pajčolanka ali si se odločila za omenjeni vlažilec? Tudi jaz bi ga kupila pa se ravno tako bojim kako je z glasnostjo. Kaj pa to pomeni, da je ultrasonični?
|
|
|
|
RE: ali ima katera ta vlažilec? 19.11.2007 20:47:58
|
|
|
|
petja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 Jaz imam takega http://www.mimovrste.com/artikel/3020016719/ultrasonicni-vlazilec-zraka-hyundai-hh-h352d in sem ful zadovoljna. Ga ni slišat, razen ko zmanjka vode parkrat zapiska in se ugasne. Zdrži pa en teden, ker ga imamo vklopljenega samo od 18ih do 6ih. Imaš ful nastavitev, timer, reguliraš izpuh vlage, lučko lahko izklopiš, ker je ful močna... No to je za moj model, sam po mojem sta podobna. Mi imamo tudi take v službi in smo zelo zadovoljni.
|
|
RE: ali ima katera ta vlažilec? 3.2.2008 19:14:31
|
|
|
|
ursulina
|
Tudi jaz se zanimam za tak vlažilec, vendar na internetu ne dobim podatka za kakšno kvadraturo prostora je primeren. A mi lahko ena od vas, ki ga že ima, napiše ta podatek. Hvala
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?