Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
ali hrano svojim malim pretlačite z vilco ali... 11.6.2005 18:33:35
|
|
|
|
Anonimen
|
zakaj pa naj bi izgubil vitamine? js sem začele z uvajanjem pri 4. mescih in sem ji ene 2 al clo 3 mesce vse zmiksala s paličnim mešalnikom, pol sam s sekljalnikom k mal večje koščke pusti, zdej pri 11. mescih pa če je res kej v velikih kosih pretlačim z vilico oz zdej jeva kr koščke. lp, lara
|
|
|
|
ali hrano svojim malim pretlačite z vilco ali... 11.6.2005 20:22:07
|
|
|
|
Gina
|
Če hočeš čisto na drobno, pa ne miksat, potem naribaj na steklen strgalnik. Dobiš čisto spasirano ven, samo malo dlje traja ribanje. Sicer je pa normalno, da se otroci navajajo kar nekaj časa na to, da znajo pogoltnit trdo hrano. Bolj kot je tekoča, lažje je.
|
|
|
|
ali hrano svojim malim pretlačite z vilco ali... 11.6.2005 20:30:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Da hrana izgubi vitamine, zagotovo ni res. Razen, če ta hrana veliko časa stoji na zraku in oksidira. Vem pa, da imajo razne new age filozofije predsodke pred obdelavo hrane s kovinami ampak ne zaradi tega, ker bi izgubila vitamine, ampak ker se spremeni ionska struktura zaradi stika s kovino. Ampak v primeru tlačenja z vilico je ista figa. ;)
|
|
|
|
ali hrano svojim malim pretlačite z vilco ali... 11.6.2005 21:27:40
|
|
|
|
Sarina
|
Jaz sem moji mali dolgo miksala - sigurno do 8-9 meseca, ko je bila "zrela" za večje zalogaje pa vedno bolj grobo zmiksano. Potem pa naenkrat ni hotela več zmiksano, pa smo pretlačili z vilico. Čisto enostavno in brez kompliciranja ;).
|
|
|
|
ali hrano svojim malim pretlačite z vilco ali... 11.6.2005 21:37:58
|
|
|
|
SISI25
|
Mi miksamo. Pojet apa vse kar jima dam.
|
|
|
|
ali hrano svojim malim pretlačite z vilco ali... 11.6.2005 23:45:39
|
|
|
|
lidia
|
Da bi hrana izgubila vitamine zarad miksanja, to je po mejem čista traparija. Lahko jih zgubi, če jo, predvsem predolgo kuhaš v vodi, jo namakaš, pustiš dolgo na zrako,...ipd. ne pa miksanje, lepo te prosim. Jaz vse zmiksam, moj 5 mesečnik z veseljem vse papca, no začenja papcat, ker smo šele na začetku.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?