|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ali delam napake???
23.8.2006 13:04:39   
Jessy
Tudi mi smo prišli do faze, ko imamo grozovit jok pri umivanju zob, da o umivanju las ne govorim. Z zobmi sva nekako našli nek sporazum. Umivam jih lahko le takrat, ko sedi v lijaku in ima odprto vodo, da jo lovi z rokami. Takrt jih lahko umivam koliko časa želim. Skrbi me pa, da ji to pride v navado in bo vedno hotela na tak način umivati zobe. Kaj menite ve? Naj jih umivam na tak način ali naj vstrajam pri prejšnjem, ko je sedela na WC školjki in kričala in se zvijala?
Drugi problem pa je postalo naše tuširanje, ki ga kar naenkrat ne mara več. Zato jo tuširamo le še 1x na teden, ostala umivanja pa opravimo v lijaku, predno si umivamo zobe. Tudi tu me skrbi, da bi vedno zahtevala tak način umivanja.
Mnenja!!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ali delam napake???
23.8.2006 13:20:30   
Anonimen
Ah, jo bo minilo, 100-odstotno.

(odgovor članu Jessy)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
23.8.2006 13:27:39   
tinica
Po mojem tudi ni panike, pač delajte to tako, kot je vsem všeč. Naš bo počasi star 2 leti pa se pri umivanju zob tudi vedno dere, ampak kaj čmo zobe je treba umiti.
Aja naš se tudi ni rad tuširal, ko je bil mlajši, sedaj se vsaki dan tuširam in on full uživa in se sam umiva.

Kritizirati zna vsak bedak in mnogi to počno.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.8.2006 13:57:35   
tina104
Jaz mislim, da je to samo obdobje, vsaj jaz se ponavadi tolažim s tem. Po mojem nič ni narobe, če jo sedaj tako umivaš, samo da je umita. Bo že prišlo do spremembe, vsaj če gledam na to, kako je bilo do sedaj pri nas. Na začetku je jokal pri kopanju in smo ga samo umivali, potem je jokal pri tuširanju, pa potem naenkrat tudi tu ni bilo več problema. No, lase umit in zobe je še vedno problem, pa upam, da bo minilo.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.8.2006 14:07:32   
barbara b
Pri mojem je tudi eno samo dretje in jok pri umivanju zob. Vidim, da nisem osamljen primer. A pa res mine dretje pri umivanju zob? user posted image

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.8.2006 14:19:55   
babylove
Kaj pa je lijak? Umivalnik, pomivalno korito? Si ne znam predstavljati. Če je karkoli od tega dvojega, ali ni premajhno oz. ali ni otrok ves moker, ko si zobe umiva? Res si ne znam predstavljati, kje in kako to pocnete?

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.8.2006 14:29:44   
Maxica
Oj, saj sem ti že napisala, mislim, da je to čist nekaj normalnega v fazi razvoja. Sicer se mi zdi, da ste vi še nekoliko "premladi" za kaj takegauser posted image , vsaj mi smo namreč čez to šli šele pred parimi meseci.
Od tebe je odvisno, kolk ji boš popustila. Mislim, da samo sprobava, do katere meje lahko užuga. Zdaj, če boš ti dosledna in ji boš dala vedeti, da se zobke umiva in pika, ali pa da tuširat se je treba, pa konec, bo tudi ona počasi dojela, da to tako mora biti. Mi smo se nekako dogovorili, da najprej jaz/mož umijeva zobke, potem si jih pa lahko sam. Pod tušem npr. ga najprej jaz umijem, potem pa lahko še on sam prime tuš, pa opere sebe in še mene. Morda ji res lahko nekoliko preko igre ali na kakšen drug način umiješ zobke in mislim, da delaš čisto prav. Ko bo dovolj velika, bo pa že sama videla, kako pa kaj je treba. Saj ima šele eno leto, verjemi, da pri 15-ih se že ne bo v umivalniku umivala.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.8.2006 16:27:04   
Jančika_
Pri nas ne pali noben sporazum, nobeno pregovarjanje in dogovarjanje. Tako da - kar se mora, ni težko. Potem pač tulimo, enkrat Vasja in enkrat jaz. Žur, ne.

Jih pa baje mine, jauser posted image .

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.8.2006 20:50:54   
Jessy
Ja, lijak je umivalnik! user posted image  Imamo takega, da je okrogle oblike in ko jo posedem na rob umivalnika, pride z nogicami ravno do odtoka! user posted image

Bomo počasi poskušali it na stare navade!

Mine pa enkrat zagotovo. Če ne prej, pa ko bo stara 6 let! user posted image

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
24.8.2006 8:39:11   
vesna.com
No za spremembo pa še ena ki se lahko pohvali s svojo dvoletnico.Pri "zobočiščenju" ma uste odprte,da bi ji lohk še mandelne zdrgnil,tušira se pa sama vsaj 10min preden dovoli da še jaz kaj nažajfamuser posted image

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 10
24.8.2006 13:42:40   
bini
ma naša je tud zlata kar se umivanja tiče...
zobke ima čudovite in če zvečer pozabmo nanje, se sama spomni... jo je pa mož včeraj uvajal v uporabo zobne nitke - po nasvetu zobarce, ki je rekla da ima spredaj zobke zelo skupaj in je to idealno za kak karies in če se jo da motivirat, naj kar začnemo...in punca je kar sodelovala user posted image

ti pa ne delaš napak..kot vidiš so otroci taki in drugačni... naša pa še vedno ne zna spat ponoč, čeprav je zdej boljš kot je blo, ni pa še dobr...user posted image user posted image

Svet je lep!!

(odgovor članu vesna.com)
Neposredna povezava do sporočila: 11
24.8.2006 15:36:14   
Anonimen
Pri nas je tudi nekaj časa bil nenehen boj pri umivanju zobkov. Kako smo ga rešili? Enostavno - kupili smo mu zobno ščetko na baterije - trenutno mu je všeč, če nekaj zraven brni.
Kako dolgo pa...user posted image user posted image user posted image
Imamo pa na zalogi že novo "foro" - zvezdice, ki svetijo v temi. Za vsako pranje, ko ne bo kompliciranja, se dobi ena mala zvezdica.

user posted image , kaj vse se moraš spomniti, če si stariš

(odgovor članu bini)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...
Počnite to, da se bo vsak vaš otrok počuti...
S temi preprostimi, a učinkovitimi načini boste zagotovili, da se bo vaš otrok (oziroma vsi vaši otroci) počutil nekaj p...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.