naja78
|
stuhica!:bravo::bravo: ti mi pa bereš misli. veš kaj,ne bom privat pisala,ker se mi zdi prav,da vsi berejo,ker je danes stres na delavnem mestu eden izmed vodilnih preglavic na svetu,včasih povzroča že bolezen.samo me se ne damo.in me briga,če je to odprto na tem forumu,saj kamor koli greš na svet te zasipajo z enimi pogoji in pravili in tralala,...........................:) tud jest se ubadam,no ne več ker sem dognala,da je brez veze,sama seb škodiš,kar se tiče delavnega mesta,te k.......službe pa kjerkoli že delaš.pa še veš kaj,tam kjer človk pričakuje da te ljudje vsaj malo podpirajo(služba),te zajebejo prvi,pi.......pa skor cel cajt si tam na šihtu. posluš ti to: kake 3 leta nazaj sem mela en virus,pač virus,ni važn,pa sem bila tud okol 1 meseca na bolniški,bla sem res v bedu,ker sem se res mal ustrašla,pa še več veš- bol si blesav,sploh če delaš v bolnici. no in po 3 letih jest slišm govorice,da sem bla takrat čist zmešana in da se mi še to danes pozna.naj grejo v ..................:grrr::grrr:in to od tistih,ki sem jim kokr tolk zaupala.pa tud ne vse.ful mi je žal da sem sploh šefu omenila da delamo na :duda:in ker valda že 1 let ni nč.pa laparo bo glih zdej in se mi zdi fer da nadrejeni to ve,da te pač okol 3 tedne nav.a pr nas že vsi vejo,pa me briga če vejo.klinc jih gleda.:)- in še zapovrh mi mirne duše povejo da če mi kej fali da si naj poiščem enga psihologa.:grrr::grrr: ne vem sm brez besed.ma če bom jest še kej komu rekla,ej nič.kva jih briga če te spet nav na šihtu,ti maš svoj life,oni svojga.naj si ga rihtajo posvoje. pa še veš kaj.čim manj se razburji,delaj vse z mirnim tonom,bodi vesela,daj jim občutek da uživaš v življenju,ker oni imajo ziher kako štalo,zato pa tko tud je. pr nas je tud vse več šefov,pa še neki: ne ustrež jim v vsem.reci enkrat Ne!stuhica pa ne bo šla tja ....npr.ne ne grem dvigovat,....boš vidla reakcijo.tapridni in pošteni vedno najebejo.:ups:-(beri:pardon kletju) najhuj je pa tud to,da ob vsem tem pomisliš menjat službo.saj vem,sem tud sma mislila na to.samo....ne pojdi s ponosom na šiht,ne zaupaj nobenmu nič,ampak nič,tud tistim s katerimi se mal bol štekaš,povej samo obvezne stvari šefu,ne pusti si razlagat in razglabljat o vsem mogočem,to ljudje hitro izrabjo.pozabi na menjavo,spremeni imidž,ko boš :nosecka:,pa na bolniško.saj po 20 dneh al po kolk,bolniške vzameš 1 dan dopusta,pa si spet v blniški,samooooooooooooooooooooooooooo...............................ne razlagaj nikomur,da bo mogoče rizična itd,.....svoje osebne stvari pust doma.:zajcek: :rozica:pa še nekaj vsem.saj tako ko srečujemo veliko ljudi,točno veš kateri te imajo radi,te spoštujejo in ti njih.zakaj bi se torej sekirali za tiste,ki so BLENTAVI(beri:nas enostavno nimajo radi in jim konec koncev ne pomenimo prav nič)!! zato glavo gor,in oprosti mojemu pluvanju čez pokvarjen folk.ampak naj kera reče če sem se zmotila!! no in isto nastopim jaz,po dopustu,.....pa pa
|