Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija na mleko, jajca-recepti 23.1.2007 16:26:43
|
|
|
|
BarbaraO
|
Saj ti ni treba toliko drugače kuhati. Le uporabljaj živila, ki ne vsebujejo jajc (npr. testenine Barilla), namesto kravjega mleka pa uporabljaj sojino ali riževo (v kolikor ju lahko uživa). Sicer pa so meni svetovali še npr. uporabo sončničnega ali olivnega olja. Drugače pa lahko v trgovini Bios-M v LJ kupiš nadomestek jajc (v prahu - npr. za peko peciva ali palačink) in še nekaj ostalih stvari, ki pa jih dobiš tudi v bolje založenih prodajalnah Mercator ali Spar. Upam, da sem ti kaj pomagala. Moja Enja se je alergije na mleko že skoraj znebila (drugi teden ima provokacijo), jajce bo pa verjetno ostalo še nekaj časa.
|
|
RE: alergija na mleko, jajca-recepti 23.1.2007 16:36:14
|
|
|
|
jana26
|
IZVIRNO SPOROČILO: BarbaraO Drugače pa lahko v trgovini Bios-M v LJ Ali lahko bolj natančno opišeš kje ta trgovina je? No, pri nas smo tudi probali s sojinim mlekom, vendar se jima je na ličkih pojavila močna rdečica očitno jima ne paše in zato se ga izogibam. Uporabljam pa riževo.
|
|
|
|
RE: alergija na mleko, jajca-recepti 23.1.2007 18:33:10
|
|
|
|
POKPOK
|
Sojino mleko nekateri odsvetujejo pred drugim letom. Riževo s kalcijem dosti boljše. No naši sem zgodaj zjutraj, v spanju, podtaknila Pregomin. Ga je vedno spila.
|
|
|
|
RE: alergija na mleko, jajca-recepti 31.1.2007 23:34:42
|
|
|
|
mirjanajelenko
|
o jas se tdi čisto obupaa mam2 mesčno hčeropane pnese nobenega mleka d aptamila donovolaka ič ji e odgvarja ia suhokožo po brazupoglavci er v pregibh lihtao koteence os. d je sklepaa da je alerga a kraje mleko ajti vve mleih jekave mleo, aročenaem na alergetso amb ampak koaj čez 2 esea zdrastvoje v p.....neve kaj naj moram vam to povedat da semprobaa alpskim mlek pa se sanje izbošuje moja hčerka se mi smili ker ma suhokožo kar jo 100 srbi ji mažem ampak nič ne pomaga ma katera kakšne izkušnje
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?