Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija na cvetni prah 26.4.2006 22:02:47
|
|
|
|
XXYY
|
Lep pozdrav! Mayflower, oprosti mi ker sem se "vštulila" zravn. Tudi mene nekaj zanima, glede tega cvetnega prahu. Pri nam nima nobeden alergije na cvetni prah ali karkoli. Ampak, danes sem pri svoji 4 mesečnici opazila, da je čez cel dan nekajkrat kihala, a zdaj zvečer se ji je pa zamašil nosek, pa neka tekočina je šla iz noska (zdaj ne vem ali je to od fiziološke ali pa kaj drugega, ne vem) in imela full solzne oči ter rdeče. Zdaj pa ne vem, ali je to znak za alergijo na cvetni prah ali je mogoče prehlajena. Vročine pa nima. Hvala.
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 28.4.2006 21:42:03
|
|
|
|
sharpy
|
Pri nas ni noben alergičen, pa je naš vseeno alergik. Ima 5 mesecev in pol in sem prepričana, da je alergičen tudi na cvetni prah. Smo bili zadnje dni parkrat zunaj in je postal cel rdeč flekast po obrazu, Že dva dni pa ga srbijo očke, ima rdeče in se mu solzijo, pa kiha tudi, kašlja pa ne. Niti jaz nevem ali je to posledica alergije, ma mislim, da je bolj verjetno, da je prehlajen. Aja, pa iz noska mu tudi teče.
|
|
RE: alergija na cvetni prah 4.5.2006 20:14:15
|
|
|
|
katjandraž
|
Meni je včeraj nadomestna zdravnica rekla, daje naša premajhna, da bi bila lahko pikasta zaradi alergije na cvetni prah . Stara je 2 meseca. Komaj čakam srede, da gremo v posvetovalnico k naši zdravnici, da vidimo, kje smo.
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 4.5.2006 20:48:00
|
|
|
|
POKPOK
|
Sinu se je alergija na cvetni prah pojavila pri 2,5 letih. Lp
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 5.5.2006 22:10:08
|
|
|
|
Janeja
|
Moj Jan je tud že od rojstva alergik. Najprej je bil na vso mogočo hrano - ko smo to pozdravili je bil nekaj časa mir, lani pa se mu je pojavila močna alergija na pelode (cvetni prah, trave, ...). Na alergološki v LJ sem morala prav vztrajat, da so mu naredili test na pelode, ker se pri tako majhnih otrocih alergija na pelode še baje ne more razvit. Ko pa so testi pokazali ful močno alergično reakcijo je bla kar tiho. Kdaj se alergija na cvetni prah lahko razvije ne vem, lahko ti povem le to, da se je pri nas pri 4 letih pa bilo še to menda ful zgodaj.
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 7.5.2006 7:27:28
|
|
|
|
Vrtnica1
|
Jaz sem tudi alergična na ta zgodnji cvetni prah, na trave ne; pa moj 11-mesečnik zaenkrat še nič ne kaže, da bi tudi on bil, pa sva cele dneve zunaj. Medtem ko je pa moj nečak tudi hudo alergičen na vse vrste cvetnega prahu in se mu je to pokazalo tudi nekje pri štirih letih. Čeprav meni se je to pokazalo šele v puberteti, da sem alergična na cvetni prah, sem bila pa prej že na hišni prah, pa perje, pa mačjo dlako itd. Močno upam, da naš mali ne bo še tega po meni pobral. Lp in veliko sreče.
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 25.5.2006 22:27:02
|
|
|
|
Anonimen
|
živjo! tudi mi smo ugotovili,da sta naši (11mes. in 9let) alergični na cvetni prah.najprej sem mislila,da sta ful prehlajeni,ker sta skozi smrkali,kašljali,oči sta imeli vse otečene in rdeče,težko sta dihali,taveliko je bolela glava. potem sem opazila,da ko smo zunaj,na travi ali pa pred hišo,kjer je ful cipres,je stanje veliko slabše.če smo bili recimo pri morju,v kakem nakupovalnem centru ali pa če sem imela doma vsa okna zaprta,teh znakov ni bilo. sem ju peljala k zdr.,o prehladu ne duha ne sluha... tamali je vse minilo,tavelika je pa vsa boga.ima kapljice livostin in 2žlici claritine zvečer.pomaga pa bolj malo. jeseni pa na testiranje... do sedaj ni bila alergična na nič.in nihče v družini ni. jah,s temi alergijami je cel ! pa imajo vsi naši sosedje probleme zaradi cvetnega prahu od teh tastovih cipres.tast pa seveda noče nič slišat,da bi jih požagali,ker da "čuvajo hišo".
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 26.5.2006 10:47:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Moji hčeri se je vseskupaj začelo šele pri enajstih letih,nič prej. Jaz nisem alergik,vsaj tako hud ne,kot ona,ki je alergična prav na vse kar v naravi cveti.Jaz naprimer sem na pike os in cvet topola. Dojena je bila dve leti.pa ne vem,kako,da ni prišlo do zaščite ali pa sem ji nevede vnesla v organizem tisti input,da bo kasneje alergik Pojma nimam.Če vam bo v pomoč tale link izvolite. http://www.ezdravje.com/si/alergija/dihala/
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...
Zadnje s foruma
SponzorstvomuškaBi šli za sponzorja ob lokalni preditvi? Seveda ob predpostavki, da imate podjetje.da (
65%)
ne (
9%)
nikoli mi ni prišlo na misel (
13%)
vedno sodelujem (
4%)
nikoli se ne udeležujem (
4%)
me me zanima kaj se dogaja v moji okolici (
4%)
Število vseh glasov: 246Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!