Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija na cvetni prah 9.5.2009 19:27:47
|
|
|
|
Pigy
|
jaz jemljem letizen, vzamem po eno tableto na dan. Ponavadi ga jemljem nekje mesec ali mesec pa pol, tako vsako leto. Če boš claritine, ali letizen vzela, ti bo že jutri boljše. lp
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 9.5.2009 22:07:25
|
|
|
|
Gina
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pigy Če boš claritine, ali letizen vzela, ti bo že jutri boljše. lp Ni nujno. V večini blažjih alergij pa je resnica, da je po začetku jemanja zelo hitro boljše. Če ima pa zelo močno alergijo, ji lahko prime šele čez par dni. Vsaj z mano je tako. Moje telo se še kar bori, četudi grem proč od alergena, vsaj še par dni. Enako je, če ne jem ves čas tablet. Od začetka takoj tableti meni ne primejo.
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 14.5.2009 10:46:24
|
|
|
|
citrončica
|
Jaz imam alergijo na prah- cvetni, seneni nahod..., clatitine mi pomaga, sem pa zdaj po priporočilu v lekarni vzela kremo NISITA za nosno sluznico, in je bolje, vsaj veliko manj kiham...
|
|
|
|
RE: alergija na cvetni prah 15.5.2009 13:53:47
|
|
|
|
šnucika
|
zdravila dokaj hitro pomagajo,pri blagi alergiji že po pol ure.... jaz imam precej težav z alergijo in redno jemljem zdravila,pa mi oblažijo simptome,popolnoma pa mi jih odpravi le zima,ko nič več ne cveti
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?