|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   alergija na Pregomin?!
14.3.2006 23:05:01   
poliloni
11.1. smo imeli testiranje in ugotovljena je bila alergija na mleko, jajca, določeno sadje,... Takrat še nismo jedli drugega, kot le mleko in tako smo Aptamil zamenjali za Pregomin. Atopični dermatitis se je vidno izboljšal, a le za kratek čas... Spet se je pojavil večji flek na obrazu ter nekaj malega na čelu in na zapestjih. Sedaj pa smo začeli še z uvajanjem goste hrane... Tako, da sploh ne vem kaj malega moti, saj ima fleke že ves čas...
Ali je možno, da mu še v Pregominu nekaj ne odgovarja? Imate kakšne druge ideje!!!???
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: alergija na Pregomin?!
15.3.2006 7:48:43   
kimba
Probaj še sojino mleko oz. če ti ni odveč bi ti svetovala tudi kozje mleko. Mi smo imeli srečo da nam je Pregomin odgovarjal. Kakšno zelenjavo oz. sadje mu pa daješ?

kimba s tremi sončki

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.3.2006 7:50:44   
PBJ
Lahko bi bil alergičen na sojo, potem mu ne bi odgovarjal pregomin.
Moj na sojo ni alergičen (test je pokazal, da ni), pa še vseeno se pojavljajo fleki suhe kože, pa pikice,....
Zdaj poskušam sama ugotoviti, kaj mu škodi, če sploh bom ugotovila. Ga še tudi dojim, tako da res pazim, kaj pojem.

Sicer pa je moj začel po pregominu zopet bolj polivat.

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.3.2006 9:02:27   
Dejča
Ali ga morda še dojiš (vsaj občasno) - če ga, potem je lahko alergičen tudi na tvoje mleko. Pri nas je bilo tako, saj je preko mene dobivala mleko in jajca - zdaj sem na strogi dieti brez vseh mlečnih in jajčnih sestavin.

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.3.2006 10:41:10   
poliloni
Dojim ga več ne, od zelenjave je pa le belo zelenjavo - bučke, kolerabo, cvetačo, drugega pa še ravno zaradi alergije nismo probali... Čez slab mesec imamo kontrolo na alergološki pa bom še tam za nasvet vprašala...

(odgovor članu Dejča)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.3.2006 11:58:44   
Pobalami
Zelenjava ponavadi ni alergena. Vsaj ta ne , ki si jo naštela.
Sicer se ne spoznam dosti, vendar je lahko alergičen tudi na Pregomin. Tisti, ki so alergični tudi na pregomin dobijo pregomin AS. Obvezno vprašaj na alergološki.

čao

(odgovor članu poliloni)
Neposredna povezava do sporočila: 6
15.3.2006 21:47:52   
KODA
Lahko je alergičen tudi na sojo.Ali ga še niso testirali na to?Potem mu preostane samo še riževo mleko in Pregomin AS.To vrsto Pregomina dajejo na recept v izjemnih primerih,ker je zelo drag.
Našemu tamalemu se je kljub strogi dieti ,vseeno spuščal dermatitis.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?