Anonimen
|
mi sicer še vedno nimamo potrjeno, ker smo "zmučkani", sem pa na brezmlečni dieti od ulinega 3. meseca, mogoč mal prej....alergija se je kazala kot hudi krči in bruhanje, pokazalo pa se je takoj po prihodu iz porodnišnice vendar mi takrat ni na kraj pameti padlo, da bi lahko bilo to, ker ti pač vsi govorijo da je normalno da ima dojenček krče in da je normalno da bruha in prov tko je normalno da je ves pikast tako da do tega sem sama prišla, ko sem šla na brezmlečno, je pa vse minilo, kot bi odrezal, rezultati so bli vidni po kašnem tednu, mogoče kak dan več...tko da tri mesece sem jo matrala brezveze, če bi prej šla na dieto, bi blo že prej ok, samo ko ne veš po porodu sma ble v bolnci 7 dni, zarad zlatence, tam nisem nič mlečnega jedla, ker je blo samo ono mleko v prahu, mi je pa navzgravžno...36 ur preden sma šle domov, sma mele prekinitev dojenja in aptamil, zaradi zlatence....po moje je blo že to krivo, ker takoj ko sma pršle domov, so se začeli nori krči... ni pa tko grozno no, se navadiš, je pa dosadno, sploh če rada ješ mlečne izdelke, jaz dostkrat sploh ne vem kaj naj jem
|