Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: alergija-urtikarična dieta 15.4.2010 7:48:14
|
|
|
|
**Tinkara78**
|
Bi morala doma pogledati kako se imenuje dieta, ki jo je imela hčerka. Bilo je tako, da smo jedli kar je bilo dovoljeno. Takrat je to bil za začetek kuhan piščanec in riž. Mi smo imeli dieto brez mleka, jajc, arašidov, jajčnega lecitina, vseh adetivov, .... V bistvu je bilo zelo malo stvari, ki jih je jedla prve tedne. Potem pa sem dodajala počasi npr. najprej čebulo malo za okus, potem korenček, grah, peso, sadje, ... Meni je bilo pomembno, da sem hrano pripravila jaz, ker sem samo tako vedela kaj je jedla. Zdaj ne vem v kakšni obliki se kaže pri vas alergija in koliko časa se že borite z njo. Mi smo šli na testiranje, ker je koža v zelo slabem stanju. Danes lahko je vse. Edino za božič dobi vedno alergijo na ne vem kaj.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prihod novorojenčka iz porodnišnice Vsaka bodoča mamica se med nosečnostjo sprašuje, kaj pripraviti za novega prihajajočega člana. Veliko veselje je hoditi ...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?