|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   akupunktura
20.12.2005 20:51:52   
shooo
Je bila katera na pripravi za porod z akupunkturo?
meni je prav danes babica v porodnisnici povedala da so zadnje case imeli par " odlicno pripravljenih sproscenih mamic" in da so bile pri dr. ocvirk na taksni pripravi.
ve kdo kaj vec o tem?
lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: akupunktura
21.12.2005 8:04:31   
karin412
Mene tudi zanima, ali je ta zdravnica v Ljubljani? In kakšni so učinki?

Moja teta je drugače zdravnica in akupunkturologinja, pa jo moram vprašat za te točke, da bi potem sama izvajala akupresuro.

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.12.2005 10:58:51   
pinka1
Shooo!

Jaz sem ravno včeraj bila prvič pri dr. Ocvirkovi na akupunkturi in sicer je po novem v termah Dobrna. Poznam tri prijateljice, ki so v zadnjem letu in pol rodile in so hodile k njej na akupunkturo in so rodile relativno hitro. Zadnja prijateljica je rodila novembra in je prišla v bolnico že 7 cm odprta - tak hitro je šlo. Sicer ni merilo da pomaga, ampak.......naj bi zelo skrajšala prvo porodno fazo. Meni je včeraj doktorica pojasnila, da celo za polovico časa.

Do poroda naj bi šel 10x, ampak je ta kolegica bila samo 5x - pa je očitno delovalo. Jaz pravim, da poskusit ni greh in bom hodila. Jutri grem spet.
Za plačat je sicer za eno kuro 3550 SIT - lani je bilo samo 1000 SIT, ko je to delala še v Celju.
Hodit pa začneš konec 36. tedna - torej zadnji mesec.
Karin - pikice da štiri in sicer dve v levo nogo, eno v roko in eno v glavo.
Upam, da sem kaj pomagala!

(odgovor članu karin412)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.12.2005 11:49:08   
shooo
hvala pinka!
a imas mogoce telefonsko dr. ocvirkove, bi jo jaz kar poklicala?

(odgovor članu pinka1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.12.2005 16:07:07   
pinka1
Evo - 037808141 - to je ambulanta v hotelu v Dobrni in ti vse povejo. Mislim pa, da je direktna od dr. Ocvirkove  - 7808145. Pa se vse dogovoriš!

(odgovor članu shooo)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.12.2005 16:42:39   
Anonimen
meni je anesteziolog  v protibolečinski ambulati preluknjal pljuča user posted image user posted image

Tako da: akupunktura, ne hvala

(odgovor članu pinka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
21.12.2005 17:40:34   
shooo
oj, urska
a lahko malo razlozis kaj se je zgodilo?
hvala

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.12.2005 19:14:36   
Anonimen
Vsakdo ne prenaša dobro akupunkture.

Jaz sem jo imela enkrat pred 5 leti, ko sem bila model in smo slikali za prospekt akupunkturo, pa mi zdravnica, po slikanju ni folgala ven jemat igel, ker mi je postalo slabo.
Drugič sem imela akupunkturo lansko leto junija, ker sem imela izredno močne bolečine za katere tbl. in injekcije niso pomagale. Tako se je anesteziolog odločil za akupukturo kljub opozorilu, da je že enkrat nisem dobro prenašala. Pa mi je rekel, da to skoraj ni mogoče.

Ko mi je spikal noter te igle je rekel, da bo čez kakšno minuto bolečina minila. Čez par minut sem sestro opozorila, da se meni bolečina povečuje, poklicala je dr., ki mi spet ni verjel in rekel še malo pa bo minilo. Začelo me je skelet v prsih in nisem  se smela premakniti niti za mm, ker me je sekalo ko user posted image . Potem pa sem poklicala sestro in rekla, da ne zdržim več.... Potem pa se samo spomnim, da sem se zbudila s kisikom na ustih in mi je dr. rekel dobro jutro. Ha, ha.user posted image
Čez par minut me je poslal domov in rekel, da če bom imela težave z dihanjem naj pridem nazaj, češ da je itak dežuren. Doma sem ležala in je bilo kolikor toliko OK. Zjutraj sem se pa zbudila, ker nisem mogla dihati. Dragi me je hitro odpeljal v ZD, kjer so z rtg ugotovili pnevmothorax. Sledi odhod v bolnišnico, punkcija pljuč, spet rentgen da vidijo koliko zraka je še ostalo, spet punkcija. Čez 2 dni se postopek ponovi, ...

Na koncu ti pa bolnišnica reče, da zdravnik ni ničesar kriv, ker se na toliko in toliko primerov pač to zgodi oz. nekaj zakomplicira.user posted image

Letos sem rodila in je bil zaradi pnevmothoraxa pri porodu cel hudič. NIč pritiskanja. G. mi je otroka vakumsko vlekel ven pri 7 cm odprtja, 3 babice so mi ga pa potiskale ven preko trebuha, noge so mi zvezali, roke mi je pa dol držal dragi.user posted image user posted image

Nauk: Pri vsakem posegu v telo se lahko zgodi kaj, česar ne predvideva nobeden. Če se temu lahko izogneš,se raje izogni. Vsaj jaz se bom.

To je moja izkušnja.

Na koncu je po odločitev itak vaša.

< Sporočilo je popravil URSKA -- 21.12.2005 19:18:02 >

(odgovor članu shooo)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
21.12.2005 21:09:19   
shooo
ups, me je kar streslo.user posted image
se dobro da se je vse izteklo ok!
lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?