|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   akta
22.8.2008 9:40:50   
Udb
Ojla!

Zanima me, če slučajno katera ve, če se da kje dobiti cenejše Akte? Ker ko sem včeraj vidla da košta 45€ me je skoraj na rit vrglo. Sem si pa nekako zamislila, da zdaj ko grem na faks,. bi jst mela akto. user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
22.8.2008 10:08:44   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: akta
22.8.2008 10:33:24   
Anonimen
Jaz sem imela na faksu skos akto, ker je 100x bolj praktična kot zvezki. Vsaj na našem faksu je bilo potrebno ogromno pisat skoraj na vsakih predavanjih in če si kako predavanje manjkal, si si od sošolca zapiske skopiral in enostavno vpel v akto tam kamor so pasali, pa tudi veliko gradiva smo dobili od profesorjev in si ga ravno tako samo vpel notri.
Vem pa da so tiste akte s kartonastimi oz. papernatimi platnicami precej poceni, potem so cenovno nekje one s plastičnimi platnicami, potem s skajastimi platnicami, najdražje pa so z usnjenimi. No jaz sem mojo akto dobila od mami v dar tam nekje v 3. letniku gimnazije in ima skajaste platnice (ona z plastišnimi in ona z usnjenimi sta obe ful pretežki za vsak dan nosit okrog) in jo imam še sedaj v uporabi in ima po skoraj 8ih letih le malo odrgnjene robove.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: akta
22.8.2008 10:39:27   
malania
Jaz sem imela v srednji tudi Akto, ampak nisem kupila celotnega kompleta, ki je stal tam okoli 10 000 SIT. Kupila sem samo Akta mapo, te prodajajo posebej (usaj takrat so jih), stala pa je okoli 900 SIT. Liste pa sm si sama posebi kupila, tiste kartončke za vmes, da ločiš predmete pa sem si sama uštimala (jih pa tudi prodajajo in niso dragi).

Drugače pa za fax prakticiram drugo tehniko, saj mi Akta ni bila najbolj praktična. To pa zato, ker si pač moral nositi vsak dan celo mapo s sabo, čeprav nisi potreboval vsega. Zatorej sem si pri vsakem predmetu omislila tiste plastične mapice (stanejo manj kot 1€) in pač vzela s sabo mapo za tisti predmet, ki sem ga rabila. Meni je bilo praktično, včasih sem mapce vtaknila kar v torbico (ki je velikosti A4 formata).

Prijeten nakup in uspešen študij.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: akta
22.8.2008 12:48:54   
ZmajTolovaj
Zatorej sem si pri vsakem predmetu omislila tiste plastične mapice (stanejo manj kot 1€) in pač vzela s sabo mapo za tisti predmet, ki sem ga rabila.


Jaz isto.


_____________________________

The only man who had his work done by Friday was Robinson Crusoe.

(odgovor članu malania)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: akta
22.8.2008 18:33:06   
*žaži*
Joooj men pa niso bli listi in mape lansko leto čisto nič všeč. Sm jih pol tko zgubila in pol iskala...kje mam..pa komu sm posodla...kr neki....tko, da letos bom imela kar lepo za vsak predmet zvezek pa pika. In bom mela lepo red z vsem in pregled. In sm jih tut že kupla...take lušne...pa ful pocen v Sparu.
In pol tko naredim: vzamem tisto knjigo ali 2 k jo rabim za tist dan..in zvezek zraven. Pa je. Men bo tole velik bolš.
Sam odvisn spet na kakšn fax hodš. Nekje sploh ne pišejo velik. Pr ns je pa en predmet k pa še rišemo zraven....in sm pol tiste skice zgublala...eni mi jih vrnil niso...zmeda uglavnem...No tko bom mela jst letos user posted image


(odgovor članu ZmajTolovaj)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: akta
22.8.2008 20:01:13   
Udb
Ja, na "mojem" faksu je tako, da se dosti piše in sproti dela vaje, veliko je razlih skic in notnih listov, not,  tako da mislim, da bo akta fajn.

In celo je ne rabim kupit! user posted image Mi jo je brat dal - on je že končal s faksom in je ne rabi več. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *žaži*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: akta
24.8.2008 14:18:19   
Anonimen
Jah z akto je res na žalost tako, da moraš biti kar precej organiziran in dosleden pri vpenjanju zadev, če ne se ti marsikaj lahko izgubi. Zvezki pri meni za to niso prišli v poštev, ker smo res ogromno pisali ... doma se imela za vsak predmet en fascikel in vsakič sproti nortri dajala zapiske. S seboj sem sicer nosila zapiske za vse predmete, a načeloma le zadnje poglavje, ostalo pa je bilo lepo spravljeno doma.

(odgovor članu Udb)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: akta
25.8.2008 2:07:27   
Kerensa*
"Usnjena" Akta formata A4 stane cca. 45€, navadne Akte pa so takorekoč vse in povsod manj kakor 20€.

(odgovor članu Udb)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: akta
25.8.2008 13:20:40   
Anonimen
ja ko sem šla jaz na fax sem si tud akto omislila, potem sem prešaltala na navadne zvezke, potem spet na liste in doma sem jih potem zlagala vsakega v svoj fascikel- meni je akta brezveze- predrago, ampak listi njihovi so mi pa všeč, se ful lepo gor piše

(odgovor članu Kerensa*)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: akta
25.8.2008 22:09:28   
nananaja
jst sem pa raje uporabljala tiste zvezke, ki imajo pri kraju spirali, luknje za vpenjanje in pripravljeno, da liste ven trgaš.
tako sem vsaj imela vse skupaj, če sem kaj kopirala, sem pripela v zvezek, ko je bil zvezek poln, potem sem vse skupaj vložiča v fascikel, al pa pol na konc leta, ko sem mardila izpit.

moja organiziranosti je itak bla na nuli user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Berete?
Lilita

Ste ta teden že brali kakšno knjigo?

Da (46%)

Ne (54%)


Število vseh glasov: 50

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!