Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 14.2.2012 21:31:54
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
bo ajra vprasala stRRokovnjake kaj bi se dalo narest. vem. obup. živcira ful.
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2012 1:21:48
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 15.2.2012 7:01:54
|
|
|
|
josephine27
|
pa sem mislila, da to samo mene moti . zadnjič sem skoraj eni mamici kar sama napisala naj vpraša RR strokovnjake
|
|
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 15.2.2012 10:02:24
|
|
|
|
Ajra RR
|
To lahko rešite popolnoma enostavno. Kliknite na ikonico Blokiraj, ki je spodaj in težava bo rešena.
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 15.2.2012 13:06:05
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa od teh RR strokonjakov čakam že skoraj dva tedna na odgovor pa ga še nisem dobila,ne vem zakaj napišejo "odgovor dobite takoj"
|
|
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 15.2.2012 13:09:02
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: žabica2 jaz pa od teh RR strokonjakov čakam že skoraj dva tedna na odgovor pa ga še nisem dobila,ne vem zakaj napišejo "odgovor dobite takoj" U, ta je dobra. Odgovor dobite takoj... Oprosti, žabica, vem, da ti ni smešno.
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 15.2.2012 14:52:22
|
|
|
|
Anonimen
|
ne tega sem takoj prebrala... Ja ZARA seveda mi je smešno...
|
|
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 15.2.2012 16:01:05
|
|
|
|
mojamura
|
lahko pa bi se šli igro: kdo bo na DIPO prehitel arjo
|
|
[Brisano sporočilo] 15.2.2012 20:35:22
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 16.2.2012 15:42:30
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR To lahko rešite popolnoma enostavno. Kliknite na ikonico Blokiraj, ki je spodaj in težava bo rešena. Hvala za nasvet, ampak tako hudo pa spet ni. Le malo smešno in večkrat vsiljivo se včasih bere. Verjemem pa, da so zadaj dobri nameni. Za nasvet za dobre namene pa lahko vprašate našega strokovnjaka na spletni strani dobrinameni.com.
|
|
[Brisano sporočilo] 16.2.2012 21:56:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: ajra in njeni strokovnjaki 16.2.2012 22:27:57
|
|
|
|
*miska.mcc*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Gromska IZVIRNO SPOROČILO: ZARA IZVIRNO SPOROČILO: Gromska IZVIRNO SPOROČILO: Ajra RR To lahko rešite popolnoma enostavno. Kliknite na ikonico Blokiraj, ki je spodaj in težava bo rešena. Hvala za nasvet, ampak tako hudo pa spet ni. Le malo smešno in večkrat vsiljivo se včasih bere. Verjemem pa, da so zadaj dobri nameni. Za nasvet za dobre namene pa lahko vprašate našega strokovnjaka na spletni strani dobrinameni.com. link ne prime!
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?