|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aje ktera takoj začutla da je noseča
12.11.2005 20:57:34   
stuhica
user posted image čav punce,

mene zanima če je ktera od vas srečk nosečk takoj začutla da je noseča?! Me pač zanima ker sem 9 dni po user posted image user posted image   jemala sem dabroston za sprožitev tardeče pa potem še klomifen, samo  jest se tko čudn počutm ali je možno da sem noseča al si pa to res samo domišljam. Mam pa tud tak čudn filing pr jajčnikih. Skoz se mi kr  neki riga... Ma jest res ne vem al sem že čist zaforstrirana  in mislim da sem pa kr kuj noseča al kaj, v glavnem upam da me zastopte pa da vam ne težim preveč!?user posted image

stuhica user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: aje ktera takoj začutla da je noseča
12.11.2005 21:02:20   
jazz
Nisem ravno vedela,sem pa sumila,ker se mi je dvakrat o dojenčku sanjalo,preden sem delala test!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2005 21:11:13   
mala maja
ja pri drugem in tretjem. sem bla ko luna in full čudna.

Tako kot praviš se mi je vse pahalo pa smrdel mi je vse na 100km daleč.

Držim pesti da si srečka user posted image

(odgovor članu jazz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2005 21:40:05   
babylove
Ja.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2005 21:42:01   
KODA
Pri taprvem,mi je kar nekaj govorilo,da si pojdi test kupit.In sem si ga šla en dan pred pričakovano menstruacijo in seveda je bilo pozitivno.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2005 21:57:01   
Twetty
 Js sm takoj,pa tud ,da bo punčka.Ne vem mogoč sm si to želela v podzavesti,ker drugač mi je blo iskreno vseen,sam da bo vse ok.

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2005 22:07:10   
mojcadamijan
Ne boš verjela, ampak jaz sem takoj po sexu rekla ( sama pri sebi ) to je to in res je bilo-takšen občutek sem dobila, ne morem ga opisati

(odgovor članu Twetty)
Neposredna povezava do sporočila: 7
12.11.2005 22:17:30   
stuhica
ja punce hvala za vaše odgovore. ma res ne vem al se mi že meša od tega k si ful želim enga otročka al pa sem res noseča k počutm se ful čudn no!?
jest upam da sem noseča  user posted image  o čem drugem sploh nočem več razmišljat!

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 8
12.11.2005 22:40:37   
sašaš
Oj!

Ja, sem ravno danes opisovala - 3 dni pred predvideno M se mi je zazdelo, da nekaj je...in danes (po 3 dneh izostanka) mi je test to potrdil! user posted image

ČebELA je k nama priletela 20. 7. 2006

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
12.11.2005 22:43:21   
lelaval
Kot je napisala mojcadamjan, sem tudi jaz že po seksu vedela, da bo to to. Ampak le pri punčkah - takrat sem obakrat imela občutek, da bo punčka, ko pa sem nosila fantka, pa nisem imela občutka, da sem noseča, dokler se mi ni že trebušček poznal. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 10
13.11.2005 17:21:27   
modromorje
user posted image  user posted image  user posted image  Sašaš Čestitam!!!

Stuhica tud zate upam da si, če si to res tako želiš. Najboljš da greš kupit test in boš takoj vidla al si al nisi.

Meni je M zaostajala pa se mi še sanjalo ni da sem noseča, sem misla da je kriva klima.

cav

(odgovor članu stuhica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?