Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 21:02:20
|
|
|
|
jazz
|
Nisem ravno vedela,sem pa sumila,ker se mi je dvakrat o dojenčku sanjalo,preden sem delala test!
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 21:11:13
|
|
|
|
mala maja
|
ja pri drugem in tretjem. sem bla ko luna in full čudna. Tako kot praviš se mi je vse pahalo pa smrdel mi je vse na 100km daleč. Držim pesti da si srečka
|
|
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 21:40:05
|
|
|
|
babylove
|
Ja.
|
|
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 21:42:01
|
|
|
|
KODA
|
Pri taprvem,mi je kar nekaj govorilo,da si pojdi test kupit.In sem si ga šla en dan pred pričakovano menstruacijo in seveda je bilo pozitivno.
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 21:57:01
|
|
|
|
Twetty
|
Js sm takoj,pa tud ,da bo punčka.Ne vem mogoč sm si to želela v podzavesti,ker drugač mi je blo iskreno vseen,sam da bo vse ok.
|
|
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 22:07:10
|
|
|
|
mojcadamijan
|
Ne boš verjela, ampak jaz sem takoj po sexu rekla ( sama pri sebi ) to je to in res je bilo-takšen občutek sem dobila, ne morem ga opisati
|
|
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 22:17:30
|
|
|
|
stuhica
|
ja punce hvala za vaše odgovore. ma res ne vem al se mi že meša od tega k si ful želim enga otročka al pa sem res noseča k počutm se ful čudn no!? jest upam da sem noseča o čem drugem sploh nočem več razmišljat!
|
|
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 22:40:37
|
|
|
|
sašaš
|
Oj! Ja, sem ravno danes opisovala - 3 dni pred predvideno M se mi je zazdelo, da nekaj je...in danes (po 3 dneh izostanka) mi je test to potrdil!
|
|
RE: aje ktera takoj začutla da je noseča 12.11.2005 22:43:21
|
|
|
|
lelaval
|
Kot je napisala mojcadamjan, sem tudi jaz že po seksu vedela, da bo to to. Ampak le pri punčkah - takrat sem obakrat imela občutek, da bo punčka, ko pa sem nosila fantka, pa nisem imela občutka, da sem noseča, dokler se mi ni že trebušček poznal.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?