Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 2.2.2007 13:27:41
|
|
|
|
šmarnica
|
Zdravnica v razvojni ambulanti!
|
|
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 2.2.2007 13:31:50
|
|
|
|
Kalina
|
Razvojna zdravnica na podlagi "tezav", ki jih ima otrok, oz ali otrok potrebuje blazino ali ne. Mi smo jo dobili, ampak sele ko je fizioterapevtka opomnila razvojno dr, ki je potem rekla; joooj sm pozabila.
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 2.2.2007 21:14:05
|
|
|
|
POKPOK
|
Samo gnjaviti je treba v razvojni ambulanti. Nam prvič in drugič ni uspelo. Na tretjem pregledu pa je napisala recept.
|
|
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 13.2.2007 14:04:02
|
|
|
|
bibalezung
|
Naša fizioterapevtka je predlagala zdravnici v RA, da dobimi blazino airex, ki je recept v bistvu s težkim srcem napisala. Na koncu pa je rekla da moramo blazino, ko je ne bomo več rabili, vrniti. A je to ustaljena praksa, da se blazine vračajo??
|
|
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 13.2.2007 14:43:04
|
|
|
|
bini
|
meni ni noben nič rekel o vračanju... in je tud ne dam, je preveč fajn dvomim - če jo dobiš na recept je pač tvoja... ali pač??
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 13.2.2007 15:24:10
|
|
|
|
Seven*
|
Jaz res ne vem zakaj tako sparajo s temi blazinami. Saj ne recem, da niso drage, ampak.. Toliko placujemo za zavarovanja in potem se ene k**** blazine ne more dobiti otrok, ki bi jo mogoce res rabil. WTF?!?!
|
|
RE: airex blazina kako jo dobiš 13.2.2007 15:52:12
|
|
|
|
bibalezung
|
Jaz sem bila kar precej presenečena ko mi je rekla, da jo bomo morali vrniti in sem samo pokimala. Sicer pa tudi jaz mislim, če jo dobimo na recept ki je pisan na ime mojega sina, je potem blazina njegova. Ko jo bo treba vrnit se bom kar francoza naredla pa bo. A mogoče katera ve kje bi se lahko pozanimala o tem vračanju?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?