|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   aglurab + klomifen + prometrium
31.1.2007 16:48:18   
Anonimen
Pozdravljene!

Morda ima katera to kombinacijo zdravil? Zanima me, če katera ve kako je z nakupom Prometriuma v Italiji? Koliko stane?

Hvalauser posted image

< Sporočilo je popravil bonnie_ -- 31.1.2007 21:38:22 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM
31.1.2007 20:22:19   
micla
Sicer nimam celotne kombinacije (če  te dni dobim user posted image  bom začela s klomifenom), prometrium sem pa že ta ciklus jemala od O 10 dni. Prometrium dobiš na beli recept, ki ti ga da G, stane pa 5,10 EUR (škatlica od 15 tablet).

micla

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.1.2007 21:24:34   
Anonimen
Najlepša hvala za odgovor. Imam namreč zelo neredne user posted image , pa me zanima, če po jemanju prometriuma v drugem delu ciklusa sprozi user posted image  nekje okrog 28. dne? Žal nisem ravno razumela mojega ginekologa, če je to namenjeno poleg priprave sluznice tudi sprožanju user posted image , če do user posted image  ne pride.

(odgovor članu micla)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
2.2.2007 11:56:10   
Anonimen
kuku, a nima nobena izkušnje s tem kako je glede user posted image ?

user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.2.2007 13:56:17   
njoka
Ciao!

Jaz jemljem aglurab. Te dni naj bi se prikazala user posted image , potem pa začnem s klomifenom in kasneje s Prometriumom. Se bom kaj oglasila kako bo šlo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: aglurab + klomifen
3.4.2007 23:15:45   
anja31
Punce,

rada bi si malo izmenjala mnenja in izkušnje s tistimi, ki imate predpisano sledeče: 1/2 klomifena na dan od 3-7 dne m. + 2 tableti agluraba vsak dan.

Koliko je takih, ki imate takšno kuro?

Ciao ciao

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.4.2007 8:03:25   
njoka
Ciao!

Jaz sem imela v prejšnjem ciklusu tako terapijo. Bilo je neuspešno (folikli so bili le 8mm user posted image ).
V tem ciklusu pa ravno jemljem 2 tableti klomifena na dan od 4. dne zvečer do 9. dne zjutraj. Aglurab pa jemljem že od septembra 2006 po 2 tableti na dan.

Držim pesti zate, zame in za vse nas

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.4.2007 13:45:44   
anja31
A pa katera ve, kakšni so kaj rezultati z jemanjem agluraba? A je uspešen? Ker za klomifen neke okvirne podatke že vseeno imamo...

hvala

(odgovor članu njoka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.2.2013 17:33:08   
Radenska_
Zdravo,

ima še katera takšno kombinacijo zdravil? (meni je dal zraven še Prometrium)

Je bila uspešna?

Kako je z aglurabom - pri meni PCO ni dokazan, po Reševih besedah pa so jajčniki "močno policistični" pa tudi M cikluse imam zelo dolge...

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
26.2.2013 19:09:05   
Radenska_
A res ni nobene??

(odgovor članu Radenska_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?