Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 31.1.2007 20:22:19
|
|
|
|
micla
|
Sicer nimam celotne kombinacije (če te dni dobim bom začela s klomifenom), prometrium sem pa že ta ciklus jemala od O 10 dni. Prometrium dobiš na beli recept, ki ti ga da G, stane pa 5,10 EUR (škatlica od 15 tablet).
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 31.1.2007 21:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za odgovor. Imam namreč zelo neredne , pa me zanima, če po jemanju prometriuma v drugem delu ciklusa sprozi nekje okrog 28. dne? Žal nisem ravno razumela mojega ginekologa, če je to namenjeno poleg priprave sluznice tudi sprožanju , če do ne pride.
|
|
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 2.2.2007 11:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kuku, a nima nobena izkušnje s tem kako je glede ?
|
|
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 5.2.2007 13:56:17
|
|
|
|
njoka
|
Ciao! Jaz jemljem aglurab. Te dni naj bi se prikazala , potem pa začnem s klomifenom in kasneje s Prometriumom. Se bom kaj oglasila kako bo šlo.
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 3.4.2007 23:15:45
|
|
|
|
anja31
|
Punce, rada bi si malo izmenjala mnenja in izkušnje s tistimi, ki imate predpisano sledeče: 1/2 klomifena na dan od 3-7 dne m. + 2 tableti agluraba vsak dan. Koliko je takih, ki imate takšno kuro? Ciao ciao
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 5.4.2007 8:03:25
|
|
|
|
njoka
|
Ciao! Jaz sem imela v prejšnjem ciklusu tako terapijo. Bilo je neuspešno (folikli so bili le 8mm ). V tem ciklusu pa ravno jemljem 2 tableti klomifena na dan od 4. dne zvečer do 9. dne zjutraj. Aglurab pa jemljem že od septembra 2006 po 2 tableti na dan. Držim pesti zate, zame in za vse nas
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 5.4.2007 13:45:44
|
|
|
|
anja31
|
A pa katera ve, kakšni so kaj rezultati z jemanjem agluraba? A je uspešen? Ker za klomifen neke okvirne podatke že vseeno imamo... hvala
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 25.2.2013 17:33:08
|
|
|
|
Radenska_
|
Zdravo, ima še katera takšno kombinacijo zdravil? (meni je dal zraven še Prometrium) Je bila uspešna? Kako je z aglurabom - pri meni PCO ni dokazan, po Reševih besedah pa so jajčniki "močno policistični" pa tudi M cikluse imam zelo dolge...
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 5 vzrokov za bolečino pri ovulacijiNe glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?