Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 31.1.2007 20:22:19
|
|
|
|
micla
|
Sicer nimam celotne kombinacije (če te dni dobim bom začela s klomifenom), prometrium sem pa že ta ciklus jemala od O 10 dni. Prometrium dobiš na beli recept, ki ti ga da G, stane pa 5,10 EUR (škatlica od 15 tablet).
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 31.1.2007 21:24:34
|
|
|
|
Anonimen
|
Najlepša hvala za odgovor. Imam namreč zelo neredne , pa me zanima, če po jemanju prometriuma v drugem delu ciklusa sprozi nekje okrog 28. dne? Žal nisem ravno razumela mojega ginekologa, če je to namenjeno poleg priprave sluznice tudi sprožanju , če do ne pride.
|
|
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 2.2.2007 11:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
kuku, a nima nobena izkušnje s tem kako je glede ?
|
|
|
|
RE: AGLURAB + KLOMIFEN + PROMETRIUM 5.2.2007 13:56:17
|
|
|
|
njoka
|
Ciao! Jaz jemljem aglurab. Te dni naj bi se prikazala , potem pa začnem s klomifenom in kasneje s Prometriumom. Se bom kaj oglasila kako bo šlo.
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 3.4.2007 23:15:45
|
|
|
|
anja31
|
Punce, rada bi si malo izmenjala mnenja in izkušnje s tistimi, ki imate predpisano sledeče: 1/2 klomifena na dan od 3-7 dne m. + 2 tableti agluraba vsak dan. Koliko je takih, ki imate takšno kuro? Ciao ciao
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 5.4.2007 8:03:25
|
|
|
|
njoka
|
Ciao! Jaz sem imela v prejšnjem ciklusu tako terapijo. Bilo je neuspešno (folikli so bili le 8mm ). V tem ciklusu pa ravno jemljem 2 tableti klomifena na dan od 4. dne zvečer do 9. dne zjutraj. Aglurab pa jemljem že od septembra 2006 po 2 tableti na dan. Držim pesti zate, zame in za vse nas
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 5.4.2007 13:45:44
|
|
|
|
anja31
|
A pa katera ve, kakšni so kaj rezultati z jemanjem agluraba? A je uspešen? Ker za klomifen neke okvirne podatke že vseeno imamo... hvala
|
|
|
|
RE: aglurab + klomifen 25.2.2013 17:33:08
|
|
|
|
Radenska_
|
Zdravo, ima še katera takšno kombinacijo zdravil? (meni je dal zraven še Prometrium) Je bila uspešna? Kako je z aglurabom - pri meni PCO ni dokazan, po Reševih besedah pa so jajčniki "močno policistični" pa tudi M cikluse imam zelo dolge...
|
|
|
| Stran: [1] |
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?