Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
aerobne vaje na internetu 26.3.2007 0:11:11
|
|
|
|
malecka
|
No upam, da mi bo lahko katera pomagala, povejte mi, iz kod na kateri internet strani lahko "potegneš dol" kakšne aerobne vaje, pilates,...ali kaj drugega. Sam da se razmigaš. Rada bi si kaj prepekla na CD pa jaz to nič ne najdem. Čeprav sem v enem postu brala, da si to vlečete dol. Zato prosim povejte. Še bolš pa bilo, če bi mi to katera naredila namesto mene, ker jaz baš nisem, računalniški tip. Prazen CD ali DVD sploh ni problem. Pomagajte mi prosim!!!! jaz bi rada mal migala
< Sporočilo je popravil win -- 1.1.2008 22:34:19 >
|
|
RE: lepo prosim... 26.3.2007 9:29:59
|
|
|
|
Putka
|
Pojdi na www.emule.com, je enostaven za uporabo, večinoma varen program. Imaš opcijo search, kamor vtipkaš ključne besede, pa cel kup navodil in pomoči na spletni strani. Jaz vse živo z mulo najdem.
|
|
|
|
RE: lepo prosim... 26.3.2007 11:55:28
|
|
|
|
malecka
|
zdaj sem bila eno uro gor pa jaz se tam nič ne znajdem. a sem res 100 let za leseno žlico
|
|
RE: lepo prosim... 29.3.2007 10:16:00
|
|
|
|
simonas
|
Če hočeš ti jaz pošljem DVD pilates, ker ga ne uporabljam. Imam zdaj aerobiko od Sopkove.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Izbira imenavalekKatero ime se vam zdi lepše?Kevin (
15%)
Luka (
53%)
Rok (
33%)
Število vseh glasov: 163Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!