Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 14:22:06
|
|
|
|
Pinkyca
|
očka je imel čez nočno kuhanje in hlajenje vode ... midva sva se pa crkljala in čakala na kavču ... ni trajalo dolgo ker smo opustili dodatek ... zdaj sva nočni solo, očka pa spi oz. smrči, da se mu smejiva ...
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 14:22:30
|
|
|
|
LuLu
|
V termovki imaš toplo prekuhano vodo... to ti je najlažje, pa najbolj praktično.
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 14:32:22
|
|
|
|
banki
|
mi imamo vodo prevreto in jo potem pogrejemo v mikrovalovni. Zelo hitro vse skupaj, par minut skupaj z ohlajanjem steklenicke.
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 14:58:13
|
|
|
|
srki
|
Kupila sem si termovko, v katero je šlo 2 l vode, prekuhavala vsak dan, zlila v termovko in imela še za ponoči. Tako mi je svetovala tudi patronažna.
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 15:12:29
|
|
|
|
zelva
|
Mi smo imeli tudi termosko in pa v navadni plastenki ohlajeno prekuhano vodo! Pa še bombice od Tomee T. kamor sem si stresla določeno št. meric, ful so praktične sploh za ponoči ker ne rabiš stresat žličko po žličko! Aja vodo sem pa kombinirala mal vroče in mal hladne tko da je blo glih prav!
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 16:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
V termovki imamo prekuhano vodo.
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 17:39:45
|
|
|
|
natasaom
|
tudi jaz sem imela v termovki prekuhano vodo.za podnevi in ponoči.
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 18.9.2007 21:42:07
|
|
|
|
Kati81
|
Isto kot zelva, TT stekleničke, TT bombice z mericami mleka, termosko s toplo vodo in flašo z mrzlo, 30 sekund in je vse pripravljeno. Pa ravno prave temperature.
|
|
|
|
RE: adoptirano mleko - hranjenje ponoči 19.9.2007 18:44:44
|
|
|
|
suzolinka
|
Podobno kot ostale. Vročo vodo v termovki, mrzlo v hladilniku. Naštudirala sem razmirje med toplo in mrzlo in je mleko v pol minute že pri Ja pa tudi jaz si že zvečer pripravim v flaške mleko v prahu, potem pa samo zmiksam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Teh 9 reči mama NUJNO potrebuje po porodu!Katere so tiste nujne reči, ki jih potrebuje mama po porodu, da se lahko mirno posveti svojemu novorojenemu otroku? Prev...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?