Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ali mi lahko katera pomaga pri iskanju odgovorov kaj v bistvu administrativni bolniški stalež sploh je?
sem 4 mesece in v bolniški ... konec meseca mi poteče pogodba o zaposlitvi in omenjena mi je bila administrativna bolniška, ki jo lahko koristim 1 mesec ... nihče pa mi ne zna povedati kaj moram za to uredite ... ali katera mogoče ve kaj več?
Vsakega odgovora bom hvaležna!
oglasiš se Zavodu za zdravstveno zavarovanje, oni ti tudi izplačujejo bolniško za ta mesec, po izteku tega meseca pa se v roku 8 dni prijaviš za Zavodu za zaposlovanje zaradi nadomestila če imaš pogoje
< Sporočilo je popravil bejbi3 -- 26.6.2008 9:29:45 >