Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana 19.8.2005 18:16:05
|
|
|
|
tinatona
|
Haj! Moj je tud začel mal štrajkat z mlekom. Ga sploh noče več po flaški (razen da najprej neki poje, pol pa še mal mleka čez). Tko mu nardim riževo kašico z mlekom, al pa une od bebi (s slivo ali banano). Pa pred 14 dnevi sem jaz jedla fruhtcverge (ne znam napisat, zato kar po izgovorjavi) pa je mali skor znorel zraven in sem mu dala dve žlički za probat. Jih je full lepo pojedu in ker ni bilo nobene reakcije mu zdej dam tud to (čeprav vem da je full prezgodi), pa kaj čem. Pa skuham mu mal bučke in jabolka, pa spasiram in dodam riževe kosmiče. po moje lahko daš mal rižolinota tud v frutek - se bo mal zgostil, pa še malo bolj kaloričen bo. piškotkov mu jaz še ne bi dala, ker vsebujejo gluten. Pa navadnega mleka mu jaz tud še ne upam dat (kljub temu da jemo une skutke). LP Tina :rozica:
|
|
|
|
adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana 19.8.2005 20:55:33
|
|
|
|
Leni72
|
Hojla! Mi smo se tudi začeli malo hranit z gosto hrano. Včeraj sem ji prvič dala kašico od Alnature -riževa z jabolki in hruškami se mi zdi (sem jo kr z vodo zmešala) pa jo je veselo pomlaskala. Danes sem ji pa zmešala z adaptiramim mlekom, je blo tudi fino (sem probala včeraj-bljak;)). V sredo sem bila pri pediatru in sem ga spraševala za mleko - rekel je, da je priporočljivo po 9. mesecu uvajati jogurte in skute in po enem letu mleku - upam, da sem si prav zapomnila. Jaz bom skušala čim kasneje z mlekom, ker sem alergik. Kolegica pa svojemu 6-mesečniku kašice meša z alpskim mlekom... Mislim, da vsaka mamica dela malo po svojem občutku. - Kdaj NAJ NE bi bil otrok več lačen ponoči? Se pridružujem vprašanju. :zmeden2: Bo verjetno odvisno kr od vsakega otroka posamezno.
|
|
|
|
adap. mleko, navadno mleko in gosta hrana 19.8.2005 21:02:14
|
|
|
|
Wahoo RR
|
upam, da se bo še kakšna razpisala... sem zdele brala preekle teme o navadnemu mleku..mnenja so res različna...Če bi sebe poslušala ji tudi ne bi dajala mleko do 1 leta...sam kaj ko mi noče pit adaptiranega...pa sem probala tudi drugo sorto, pa še vedno nič...Enostavno kot da bi se ji okus uprl. Kaj pol ?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?