Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
absolventka-MOGOČE MAMICA 12.11.2005 20:22:33
|
|
|
|
hana
|
Pozdravljeni! Ta stran je res super...kaj vse zveš.... Mene pa zanima, če mi lahko katera pomaga, in sicer sem absolventka, srečna s fantom že 7 let in oba si želiva , ampak zanima naju kaj kot absolventka dobiš v pomoč od države? Status absolventa mi poteče drugo leto, ko bom šele mogoče mamica... Poleg tega imam možnost, da bi me tu kjer sedaj delam zaposlila za določen čas, vendar pa delo že v prvih mesecih nosećnosti zaradi težavnosti odpade. Ali ti pripada kaj ko si devet mesecev nosečnosti doma? ...Poleg tega nimam namena na tem delovnem mestu ostati in bi jo v bistvu prosila (zdajšno) delodajalko le da me zaposli za določen čas, da dobim normalno porodniško, koliko % jo dobiš? Poleg tega me zanima koliko časa moraš delati (za določen čas, 2 ali več mesecev), da ti pripada porodniška ....HVALA....
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?