|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abrazija drugič
23.6.2006 12:56:38   
Klarissa
punceuser posted image ,
sem mislila, da sem januarčiča, pol po UZ prejšnji teden, da februarčiča. a nisem ne eno in ne drugo. v pon grem spet v bolnišnico delat abrazijo. GV  15mm in plod ni videnuser posted image , v nov 05 pa je bila GV 17mm in odmiranje ploda. groza mi je. ponovno to skozi.
kaj naj rečem v službi, a naj povem prijateljem. groza me je o tem govorit.
cel kup napotnic imam, da mi bodo kar v pon vzeli tudi ogromno krvi in mojemu tudi za genetski laboratorij in ne vem kaj še vse. a mi lahko odkrijejo, da user posted image sploh nikoli ne bom imela??? ne vem. vedno so mislili, da bo zelo težko  zanosila zaradi težav, ki sem jih imela, zdaj pa to...user posted image user posted image user posted image
punce ne morem verjet...
me je moj dragi tolažil do daanews, da greva danes lepo na morje do pon, da se spočijeva po mojem 2. letniku podiplomca, po kupu popoldanskega dela in po šihtu. zdaj grem pa v pon na abrazijo...kruto je življenje.
srečkeuser posted image  božajte trebuške, ker v vas raste čudež, mamice božajte vaše dojenčke in otrokece, ker so vaši sončki...
user posted image user posted image user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abrazija drugič
23.6.2006 13:01:18   
total
Žal mi je ker tole prestajaš ,ampak ne izgubi upanja tudi ti boš kmalu božala bušija in imela sončka v rokah,za vse enkrat posije sonce,drži seuser posted image .

Kaj naj rečem...srečna sm!!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.6.2006 14:44:36   
Špela100
Klarissa, zelo, zelo mi je žal, da moraš še enkrat čez to, vem kako je, ker sem šla tudi jaz dvakrat, enkrat novembra 2005 tako kot ti in marca 2006.
Bodi močna in ne obupaj.
Zdaj je verjetno vse črno in ne vidiš izhoda, jaz sem zdaj dobila že 3 m po čiščenju in je malo boljše.
Držim pesti, da bo čimprej šlo mimo.
Drži se...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.6.2006 14:46:26   
Špela100
Samo še to bi te vprašala: kako, da ti bodo delali preiskave, meni so rekli, da se mora 3x zgoditi, da te dajo naprej na preiskave. Jaz sem samo kri dala, da nisem slučajno okužena s kakšnimi infekti, ostalo pa stoji...

(odgovor članu Špela100)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.6.2006 15:28:10   
inara
Danes je prvič, da sem malo zašla na druge forume in mi je bilo prav hudo, ko sem prebrala to sporočilouser posted image .Se mi zdi, da šele, ko preberem kaj takega se sploh zavedam, da so res lahko srečne vse tiste kot jaz, ki smo z lahkoto zanosile in je bilo tudi med nosečnostjo vse ok.Zato bom pa prav zares stisnila mojo miško, ki dela prve korake in stopica tu okoli mene.Vseeno pa ti želim veeeeeeeeliko sreče v upanju, da se tudi tebi odvije vse tako kot si želiš in seveda zaslužiš!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.6.2006 15:59:17   
pilotgirl
Drži se punca,vem kako ti je ker sem to tud sama dala skozi.Vem da je zdaj težko,ampak verjemi da čas pozdravi vse rane,tudi najbolj boleče.Držim pesti da bo vse hitro za tabo.user posted image

(odgovor članu inara)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.6.2006 11:23:37   
minka 123
Klarissa, vem kako se počutiš. Tudi sama sem imela že 2x SS (drugi je bil konec aprila). Na začetku je najhuje, potem pa bolečina počasi bledi...
Meni niso hoteli narediti nobene dodatne preiskave (preverili so samo, če je bila kakšna sveža okužba).

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.6.2006 11:46:52   
Klarissa
Punce hvala za lepe besede. komaj čakam na jutri, da je popoldne to za menoj in da lahko odmislim, ker moramuser posted image . moja G se je za preiskave najverjetneje odločila, ker imam samo en jajcevod, saj so mi enega morali odstraniti, ker se je zapletel že ko sem bila stara 18 let. letos sem jan imela tudi leetz zaradi cin1,2 -tako da predvidevam, ker mi piše na čelu TEŽAVE, da hoče ugotoviti oz. izključiti čim več stvari. je mi pa rekla, da je 50% možnost, da ne bodo odkrili nič. tak da bomo videli. mi je že jasno, da bom jutri morala dati kakih 5 epruvet krvi. zdaj ko imam napotnice še tu vam lahko prepišem kakšne preiskave nama bodo delail. oba bova šla dat kri naslednji pon v genetski laboratorij, da bodo primerjali najin genetski material: kariogram. meni pa bodo vzeli kri za: apTT, LA, ANA, KKS-kompletna krvna slika, KS-krvna slika, TSHkrvna grupa in ICT in v genetsem lab bodo pogledali posteljico: hariotipizacija. tak da bodo pogledali mojo  kri in protitelesa, delovanje ščitnice,...
ah. bo šlo v tretje. moj dragi se bolj boji kot jaz z nadaljnim poskušanjem za user posted image , jaz pa kr silim-z glavo skozi zid mogočeuser posted image user posted image .
bo jutri bolje... bi bilo bolje, da bi me že v petek porihtali...
papa 

(odgovor članu minka 123)
Neposredna povezava do sporočila: 8
15.7.2006 11:24:09   
PIKA
Tudi jaz sem v petek imela že 2.abrazijo (1.je bila marca). V 7.tednu še ni bilo utripa, nato sem začela krvaveti s krči, naslednji dan pa na čiščenje. Vendar me ni tako prizadelo, kot prvič. Pač bomo še poskušali, kaj pa nam preostane?

(odgovor članu Klarissa)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Voziček za tek
Melanie_

Prosim za malce pomoči. Z možem sva aktivna in razmišljava o nakupu vozička za tek in ker nimava izkušenj naprošava vas (upava, da jih imate vi) da nama pomagate kateri je najboljši.

Thule GLIDE2 (0%)

Thule URBAN GLIDE 2 (0%)

Baby Jogger SUMMIT X3 (0%)

Cybex Avi Sport (100%)

Število vseh glasov: 1

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!