|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   abrazija
21.1.2008 8:11:59   
smartika
Pozdravljene!

Jutri imam še enkrat UZ, potem pa moram na čiščenje oz. abrazijo. Sem bila v petek na 2 pregledu v 10 tednu in pol, pa srček mojemu plodeku več ni bil, zato moram jutri še enkrat h ginekologu na UZ in nato v bolnico na čiščenje. Pa me zanima , če  bodo mi opravili čiščenje kljub temu, da imam vročino že tri teden okrog 37,2 in že od prejšnjega torka jem ospen tablete zaradi angine, vendar se stanje še ni popravilo?
Če je imela katera podobno izkušnjo naj mi prosim kaj napiše. In kako ste preživele abrazijo?!
hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: abrazija
21.1.2008 10:03:58   
tejaz
Pozdravljena Smartika,

Sama sem imela podobno izkušnjo danes teden. Bila sem v 12.t user posted image in tudi pri moji pikici G ni zaznal srčnega utripa. Žal mi je, da se je to zgodilo tudi tebi user posted image user posted image user posted image .
Kar zadeva vročine mislim, da ti bodo vseeno naredili čiščenje saj sem sama imela konstantno povišano temperaturo vedno več kot 37. Sicer pa te tako in tako vprašajo, če jemlješ kakšna zdravila in se potem odločijo kako naprej.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
21.1.2008 11:01:01   
smartika
Tejaz pozdravljena!
Hvala za odgovor, in žal mi je tudi za tebe; upam da bom jutri to čimprej dala skoz, ker so tile dnevi od petka naprej zelo mučni. (res ne vem zakaj mi ni g že v petek dal napotnico za čiščenje, ampak še enkrat moram jutri k njemu na UZ?)
Kako si ti preživela čiščenje? Kako dolgo si ostala v bolnišnici?

hvala in lp

(odgovor članu tejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.1.2008 11:04:57   
tejaz
Tudi pri meni je bilo tako. V petek sem bila na UZ in šele v pon. sem šla v bolnico. Domov sem šla isti dan po viziti. Sedaj še vedno krvavim in imam bolečine ampak pravijo, da je to normalno. Doma bom pa še ta cel teden.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
21.1.2008 11:07:12   
smartika
A si šla direkt v bolnico na čiščenje ali še prej k svojemu g? Meni se že meša in mogoče se sliši čudno, ampak komaj čakam da pride jutri da se vsaj telesno konča ta žalost?! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 5
21.1.2008 11:14:47   
tejaz
Vem kako ti jeuser posted image user posted image . Isti dan pred abrazijo sem bila še enkrat na UZ in tudi sama sem komaj čakala, da je konec vsega, ker sem cel vikend preživljala živčno vojno. Čeprav je hudo, ko veš, da pikica več ni živa ampak vseeno sem čutila neko olašanje, ko je bilo vse za mano. Ne obremenjuj se preveč. Govori si, da bo naslednjič vse vredu in boš videla, da ti bo lažje.

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.1.2008 11:36:27   
smartika
Hvala tejaz ! Zelo sem ti hvaležna, da mi pomagaš v teh najtežjih trenutkih in odgovarjaš na moja, precej neumna vprašanja. Tudi sama res komaj čakam jutri, da greva s partnerjem in da končamo to nočno moro.
Aja, še to: mogoče so ti povedali kak vzrok, da je prenehal biti srček tvojemu user posted image ?  Meni je g povedal, da najverjetneje je to bolezen, saj sem že od 04.01.200 bolana; boli me grlo, vročina na začetku 37-37,2 nato 2 dni brez vročine, nato 38.9 vročine, dobim tablete ospen in zdaj že cel teden spet 37-37,2 vročine, tako da........ res ni bilo usojeno mojemu user posted image .

user posted image user posted image user posted image

Hvala tejaz še enkrat!

(odgovor članu tejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.1.2008 11:38:34   
tejaz
Zato pa smo tukaj, da si pomagamo. Sem ti poslala sporočilo na mail. Upam, da si dobila...

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.1.2008 13:39:48   
SIJA

Drage moje punce,
malo za vspodbudo naj vam napišem tole.
Tud sama sem imela 2x ss-abraziji pred 3 leti, ni bilo logičnih odgovorov zakaj, se zgodi.
Čeprav sem imela že prej dve zdravi nosečnosti za sabo.
V tretje pa nam je le ratalo, in bilo vse o.k.user posted image
Sam poseg abarzije in okrevanje zame ni  bilo telesno nič boleče.
Želim vama lepo okrevanje in da bi vama naslednjič uspelo!!!
Vse naj!user posted image

(odgovor članu tejaz)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.1.2008 15:34:49   
trchy
ojla smartika sem ti že na mojo temo odpisala... po moje ti bodo kar naredli abrazijo, veš, ker vročina ni tako velika, edino vprašanje zaradi tablet, ampak mislim da ne bo to ovira. joj, ne bi bila rada na tvojem mestu...
jz mam v sredo kontrolo na GK, me je ful strah. to je že 3. sreda, kko bom na GK. 1. abrazija, 2. reabrazija in 3. kontrola. upam, da bo vsaj ta sreda prinešla lepše rezultate, ker prvi dve sta bili grozni

drži se jutri, pa kar takoj jim povej naj ti dobro naredijo, da ti ne bo potrebno kot meni hoditi 2x!!!

(odgovor članu SIJA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
21.1.2008 15:36:11   
trchy
SIJA zanima me, koliko časa po abraziji si pa ti potem zanosila? in je bila nosečnost potem brez problemov?

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
21.1.2008 18:56:37   
smartika
Dekleta hvala vam vsem skupaj za vzpodbudne besede; sicer ne vem zakaj, ampak sem neverjetno mirna, sem predelala v svoji glavi psihično, edino bomo videli jutri.....
Hvala še enkrat vsem , pa se vam oglasim takoj ko bo ta mora za mano

lpuser posted image

(odgovor članu trchy)
Neposredna povezava do sporočila: 12
23.1.2008 8:31:40   
smartika
Pozdravljene vse skupaj!
Včeraj sem končno pristala v bolnišnici, kjer so mi opravili čiščenje. Po jutranje UZ pri mojem g v zdravstvenem domu, mi je napisal napotnico za v bolnišnico in hvalabogu sem bila na tešč, drugače bi morala danes zjutraj nazaj.
Moja izkušnja; ja najbolj me je ubijalo čakanje od 10.00 pa do 12.30 ko sem bila na vrsti; v sobi z mano je bila še ena naša sotrpinka, ki ji je plod odmrl tako kot meni v 9 t. Sve se pogovarjale, pa tudi med.osebje je bilo ful prijazno in naju so tolažili.Da ne omenjam zdravnice, ki je opravila poseg; je prišla do naju in nama res vlila upanje za nove pikice. Sama sem bila ful žalostna, saj še nimam user posted image  in po več kot leto dni poskušanja, sva komaj zagledala decembra user posted image user posted image , v petek 18.1.2008 pa se je vse lepo končalo.
Ampak zdaj razmišljam pozitivno, čakam izvide iz bolnice, prvi pregled za 3 tedne pri g in nato prvo m. S partnerjem pa sva se itak dogovorila, da bova do poletja počakala in nato spet delala na dojenčku.
Sicer mi je danes ful hudo in user posted image , ampak vem da vsak dan, teden prinaša novo upanje in da bomo tudi me enkrat mamice.
Dekleta držte se, bodite pogumne in upajte z mano. Sama več ne bom hodila na  internetno ringaraja stran, ker bom tako hitreje vse skupaj pozabila!
Bodite fajn, želim vam čimprejšnje user posted image user posted image  in veliko user posted image user posted image .
lp

(odgovor članu smartika)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?