Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: abraham-knjiga življenja 19.9.2010 17:24:35
|
|
|
|
Pia*
|
Nisem delala jaz ampak moja dobra kolegica za očetov abraham in me je full navdušlo. In sicer ona je naredila tako: Zbrala je slike pod vsako sliko je bil stavek ali dva,npr. kakšna rima,prigoda,... Potem so vsi, ki so bili povabljeni dali sliko (pač če je bil par je bil ta par na sliki,če družina pa družina) in mu je vsak napisal neko prigodo,ki so jo skupaj doživeli+želje. Družinski člani (hči,sin,žena, vnuki pa so napisali vsak posebaj in prav tako dali svojo sliko) Prijateljica je vse skupaj dala na usb(slike skinirala in v powerpointu naredila kot neko prezentacijo) fotograf ji je pa naredil knjigo s slikami in vsemi kar so napisali. Skratka lep spomin,ko sem brala sem še jaz podoživljala njegovih 50let.
|
|
|
|
RE: abraham-knjiga življenja 19.9.2010 19:39:27
|
|
|
|
Urša
|
Jaz sem nekaj takega naredila babici za 80 let. Je bil res obsežen projekt, po cele dneve sem skenirala in urejala-kot posledico sem fasala vnetje živca na roki. Je trajalo dober teden, da je roka začela spet funkcioniral normalno. Samo izdelek je bil pa krasen, se je vsakomur prikradla kakšna solzica.
|
|
RE: abraham-knjiga življenja 20.9.2010 13:11:43
|
|
|
|
matejchy
|
Urša na kak način pa si nardila knjigo?
|
|
RE: abraham-knjiga življenja 20.9.2010 13:24:28
|
|
|
|
Urša
|
Kot fotoalbum s trdimi platnicami, na začetku posvetilo, potem pa kronološko slike, nekje 40 strani.
|
|
RE: abraham-knjiga življenja 20.9.2010 13:30:32
|
|
|
|
matejchy
|
Pa si odnesla k fotografu ta ti je pol vse skup uredil.
|
|
RE: abraham-knjiga življenja 20.9.2010 15:17:14
|
|
|
|
Urša
|
Sama sem urejala, potem sem poslala prek spleta v studio in mi je knjigo prinesel poštar.
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?