Hope2
|
Naš je 3 leta in še kak mesec star. Črke ga ne zanimajo, me ne vpraša in mu zato niti ne kažem, kaj šele razlagam. Ima nekaj knjigic s črkami in puzzle, pa ga ne ganejo. Številke pa pozna. Tu je zanimivo, da v angleščini zna lepo preštet do 10 (razen 3 in 7 pove v slovenščini, ker mu zveni isto ), medtem ko v slovenščini samo do 5, pa še to mu dela kdaj težave. Spet posledica angleškega vrtca, mi ga pa doma ne obremenjujemo. Preštejeva kolk ima avtov, bombonov..., ampak je zdaj raje v angleščini šteje. KO vidi kako besedo, ne vpraša katera črka je, ampak šteje črke, tu ga ne popravljam in ne razlagam, ne, to pa je črka G, A..... Ob priliki se bo tudi to naučil. Pri 3 letih pa res ne rabi vedet Knjige pa tudi mi še listamo in govorimo svoje hitre zgodbice, ker njegova koncentracija ob branju je na nuli, ker je stalno, kaj to, kaj ono, mami glej to..... Zadnje čase pa najraje zvečer zlaga knjige puzzle Drugače pa ga zanimajo samo avti in jih vozaka cele dneve gor dol, zlaga v vrsto tako in drugače, zlag v garažo pa nazj v vrsto , pa bicikel. Pač kdor nima v glavi ima v petah pravijo , zvozu bicikel brez koleščkov pred 3 RD, črke, ma kje, kaj to je
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 11.1.2012 10:28:42 >
|